Bodybuilding & Fitness

Zowel doorgewinterde bodybuilders als beginners moeten veel aandacht besteden aan hun voeding, dus het is niet verrassend dat supplementen zo immens populair zijn geworden onder de bodybuilders. Het wordt vaak gezegd dat succes bij het bodybuilden een combinatie is van 30% training en 70% voeding.

Het assortiment

Wij hebben een ruim assortiment producten die jouw training naar een hoger niveau kunnen tillen, of je nu in spiermassa wilt aankomen, je workout of prestatie wilt verbeteren, het herstel wilt bevorderen of van ongewenst lichaamsvet wilt afkomen

Producten voor het bodybuilden

Voetbal

Voetbal vereist meer dan alleen een goede conditie. Spelers moeten ook over snelheid, kracht, en wendbaarheid beschikken, en alle aspecten van de conditie zijn dus van cruciaal belang voor diegene die op het hoogste niveau willen kunnen voetballen. De eisen van de training moeten dus aangevuld worden met een goed voedingsplan zodat de speler op hun optimale niveau kan trainen. Supplementen kunnen niet alleen de energieniveaus bevorderen, maar ook de focus, de kracht en het herstel.

Het assortiment

Voetbal in competitieverband vereist een goede conditie en fitheid, aangezien de spelers vaak meer dan 10km afleggen in een wedstrijd van 90 minuten. Het is dus belangrijk dat er een gebalanceerd dieet en een trainingsplan gevolgd worden om ervoor te zorgen dat de fitheid optimaal ondersteund kan worden.

Producten voor voetbal

Rugby

Hoewel de focus afhangt van de positie van de rugbyspeler, moeten succesvolle spelers over een combinatie aan eigenschappen beschikken zoals kracht, snelheid en wendbaarheid. Om deze fysieke eisen te kunnen voeden zijn individuele voedingsplannen van groot belang.

Het assortiment

Ons assortiment eiwitpoeders, krachtproducten, herstelformules en gainers bieden een uitstekende keuze voor alle rugbyspelers.

Producten voor rugby

Boksen/MMA

Vechtsporten zoals Boxen of MMA vereisen een enorm goede lichamelijke gezondheid en conditie, en daarom is de voeding erg belangrijk om zo goed mogelijk te kunnen trainen en presteren.

Het assortiment

Onze selectie supplementen die geschikt zijn voor boxen en mma zijn speciaal ontworpen voor mensen die aan vechtsport doen.

Het Assortiment bevat verschillende eiwitten, koolhydraten en formules voor het herstel die perfect zijn voor professionals en iedereen die hun workout naar het volgende niveau wil tillen.

Wij hebben ook een Fight Stack die een combinatie van 6 belangrijke producten bevat die je kunnen bijstaan in het bereiken van je trainingsdoelstellingen en je prestatie kunnen helpen verbeteren.

Producten voor Boksen / MMA

Hardlopen

De fysieke eisen van hardlopen vereisen een gestructureerd voedingsplan dat de optimale fitheid en conditie kan ondersteunen. Door zo een voedingsplan te volgen kunnen hardlopers hun prestatie sterk verbeteren.

Het assortiment

Ons assortiment voor hardlopers bevat verschillende soorten koolhydraten en eiwitten die speciaal ontworpen zijn om jou te kunnen bijstaan wanneer je dat nodig hebt.

We hebben een aantal samengestelde formules die koolhydraten, vitamines en mineralen bevatten. Deze formules kunnen het lichaam langdurige van energie voorzien, of het nu voor 5 of 50km gebruikt wordt.

Producten voor het hardlopen

Wielrennen

Wielrennen wordt vaak gezien als een van de zwaarste disciplines, dus het is vanzelfsprekend dat de juiste voeding dus zeer belangrijk is, of het nu gaat om het vermijden van vermoeidheid of om het herstel te bevorderen. De intensiteit en de inspanning die voor wielrennen nodig zijn vereisen een voedinsprogramma dat voor energie, kracht en doorzettingsvermogen zorgt.

Het assortiment

Ons aanbod van Energie &uithoudingsvermogen-producten zijn speciaal ontworpen voor wielrenners en mensen die regelmatig aan duursport doen.

Het assortiment bevat een aantal snel-werkende koolhydraten zoals ENER:GELS en PRE:PARE om een snelle energieboost te kunnen geven, maar ook ons populaire post-workout product RE:CHARGE.

Diegenen die hun PR?s willen verbreken willen misschien ook eens Beta-alanine of Citrulline malaat proberen, om hun prestatie op het optimale niveau te kunnen houden wanneer dat nodig is.