Massa en grootte Bundel

Mass bundel om spiermassa te vergroten

Smaak

Ontvang 30% korting op jouw favoriete producten - Kortingscode 30KORTING

30% korting - Kortingscode: 30KORTING

Combineer met 35% korting op vegan producten en kleding!

Deze aanbieding is geldig tot en met 21/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting is €75. Minimale besteding voor korting is €10
Shop Nu
€70,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

"

Het toevoegen van significante spiermassa vereist goede training, voeding en herstel. Een calorie overschot, een hoge eiwitinname, productieve workouts, en een volledig functionerend immuunsysteem zijn alle belangrijke bij het werken aan kwaliteits spiermassa.

We hebben dit pakket ontwikkeld om te helpem met de moeilijke specifieke eisen die nodig zijn om succesvol spiermassa te winnen, zodat je inspanningen zullen zorgen voor maximaal resultaat.

Hard Gainer Extreme (2.5kg): Gebouwd voor het bulken, de nieuwe Hard Gainer Extreme houdt de naam hoog van het best-selling origineel, met nieuwe en verbeterde ingrediënten, en bijgewerkte smaakstoffen

Pure Pindakaas (Crunchy):   Gemaakt van 100% pinda's en rijk aan eiwitten, gezonde vetten en een bron van voedingsvezels. Een voedzaam calorierijk beleg of toevoeging aan je maaltijden om een calorie overschot te bereiken.

Myprotein CORE 150 Shaker:   Gebouwd voor grootte, met een 1 liter capaciteit en 3 compartimenten om je Gainer Bundel supplementen op te slaan, ontworpen om je in een calorie overschot te houden, zelfs ondergaan.

Caffeine Pro 200 mg - 100 Tabs:   Een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel, waardoor de focus en drive verbeteren voor een betere trainingen om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken en plateaus te doorbreken

BCAA Plus 1000mg - 90 Tabs:   Het bevat de essentiële vertakte aminozuren Isoleucine, leucine en valine, die kunnen helpen bij de reparatie en herstel na een intensieve training   "

Belangrijkste voordelen

  • Geweldige waarde voor geld
  • Verbeterde prestaties, focus en herstel
  • Perfect voor mensen die kwaliteits spiermassa toe willen voegen  

Aanbevolen gebruik

Zie de individuele productpagina's voor meer informatie.

Ingrediënten

Zie de individuele productpagina's voor meer informatie.

Voedingsinformatie

Zie de individuele productpagina's voor meer informatie.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Massa en grootte Bundel

Selecteer afbeelding

Massa en grootte Bundel

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top