toegevoegd

Onze excuses, er lijkt een fout te zijn opgetreden. Probeer het opnieuw.

Hoeveelheid:

Totaal: ( items in je winkelwagentje)

Aanbieding
Essentiële aminozuren - Naturel - Zak - 250 g

Essentiële aminozuren

(EAA's)

 • Glutenvrij
EUR 18.49

€18,49

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

30% korting op dit product bij besteding van €25
Code: 30@25

Ontvang 30% korting wanneer je €25 uitgeeft met de code: 30@25

Ontvang 15% korting wanneer je minder dan €25 uitgeeft!
Shop nu

Beschikbaar

-

klaar om verzonden te worden

 • Productinformatie

  Aminozuren zijn complexe chemicaliën die de boustenen vormen van eiwitten, en deze eiwitten zijn op hun beurt weer noodzakelijk om nieuw weefsel te bouwen en het repareren van bestaande cellen. Essentiële aminozuren kunnen niet door het menselijk lichaam zelf worden aangemaakt, en moeten daardoor via de voeding verkregen worden. Normaal gesproken biedt een regulier dieet genoeg aminozuren, maar voor mensen die veel en hard trainen is het soms noodzakelijk om supplementen met essentiële aminozuren te nemen om aan de lichaams behoefte te voorzien

  Essentiële aminozuren zijn noodzakelijk om nieuw weefsel op te bouwen en de cellulaire weefsel reparatie die plaatsvindt tijdens het herstel. Het binnenkrijgen van de juiste hoeveelheid aminzuren kan sporters helpen hun lichaamsbouw te verbeteren en sneller te herstellen na de training. De belangrijkste aminzuren die het lichaam nodig heeft zijn L Leucine, L Isoleucine, L Valine, L Lysine, L Fenylalanine, L Threonine, L Histidine, L Methionine, L Tryptofaan. Deze komen in kleine hoeveelheiden in natuurlijke voedingsstoffen voor.

  De verschillende essentiële aminozuren moeten via de voeding worden opgenomen, onder andere voor de reparatie van cellen. Als je niet genoeg essentiële aminozuren via je voeding binnenkrijgt, ontrekt het lichaam niet de maximale voedingsstoffen uit eiwitbronnen, en worden de caloriën in de eiwitten opgeslagen als vet. The requirement for a balanced number of amino acids in the diet is known as 'limiting protein utilisation'.

  Goede supplementen bevatten de juiste essentiële aminozuren in de correcte verhoudingen. Dit zorgt ervoor dat ze zo goed mogelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden en daardoor worden de voedingswaarden maximaal benut. Door extra essentiële aminozuren kunnen sporters op een hogere intensiteit trainen, dankzij het verbeterde herstel dat verkregen wordt door een gebalanceerder dieet.

  Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

  Belangrijkste voordelen
  • Vereist door het lichaam om weefsel op te bouwen
  • Bevordert het herstel na een intensieve workout
  • Moet in het dieet worden opgenomen
 • Aanbevolen gebruik

  Gebruiken als voedingssupplement, 15g verdeelt over twee porties van 7.5 elk consumeren: 1 een half uur voor de workout consumeren, en de andere onmiddelijk erna. Best geconsumeerd met de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap.

  1 afgestreken MP Plastic Scoop (klein) bevat 2.2g.

 • Ingrediënten

  L Leucine, L Isoleucine, L Valine, L Lysine, L Phenylalanine, L Threonine, L Histidine, L Methionine, L Tryptophan.

 • Voedingsinformatie

  Per 15g:
  L Leucine 5000mg
  L Isoleucine 890mg
  L Valine 2200mg
  L Lysine 2200mg
  L Fenylalanine 1800mg
  L Threonine 1500mg
  L Histidine 710mg
  L Methionine 500mg
  L Tryptofaan 200mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Back to top