• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

 • Organic

  Organic

Biologische Chlorella tabletten

Biologische chlorella algen tabletten

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

50% korting op pillen & amino's - Kortingscode: AMINONL

50% korting op pillen & amino's - Kortingscode: AMINONL

Tijd om dat zomerlichaam te onthullen. Ontvang 50% korting op jouw favoriete pillen & amino's. Zitten jouw favoriete producten niet in deze aanbieding? Niet getreurd, je kan ook gebruik maken van 30% korting op 30 bestsellers

De aanbieding is geldig tot en met 25/05/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling met een maximale korting van €75 per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. 

SHOP NU

€19,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat zijn Biologische Chlorella tabletten?

Een biologische, voedselrijke, blauw-groene alg, chlorella, bloeit in subtropische en tropische wateren. Gecultiveerd Chlorella groeit in gefilterd natuurlijk water onder strenge controles zoals de groene pigment in chlorofyl. Chlorella bevat een overvloed aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals ijzer, jodium en vitamine D. Welgesteld in de voedingswaarde, is de chlorella cel beschermd door een stevige wand. Deze celwand wordt verbroken via ingrijpende jet sproei dat de voedingskwaliteit van de celinhoud bewaart zodat deze toegankelijk en onbeschadigd is bij consumptie. De algen worden geperst door een geregistreerd farmaceutische fabrikant tot poeder dat vervolgens wordt samengeperst tot tabletten die 500 mg Chlorella. Chlorella tabletten zijn vrijwillig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge normen die door de Medicine and Healthcare producten Regulatory Agency ingesteld, wat normaal boven de wettelijke eisen voor voedingssupplementen is. Geen vulstoffen zoals magnesiumstearaat, die van invloed kunnen zijn op de smaak, worden gebruikt. Biologische Chlorella tabletten zijn biologisch gecertificeerd door de Soil Association onder de code GB-ORG-05.

Wat zijn de voordelen?

Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten, spierfunctie en het immuunsysteem. Vitamine B12 en ijzer dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid. IJzer is belangrijk voor de normale vorming van rode bloedcellen en normale zuurstoftransport in het lichaam. Jodium en ijzer dragen bij aan de normale cognitieve functie terwijl vitamine B12 belangrijk is voor de normale psychologische functie.

Belangrijkste voordelen

 • 100% Biologisch
 • Hoog in vitamine D
 • Bron van ijzer en jodium

Aanbevolen gebruik

Consumeer 6 tabletten per dag. Best te nemen met voedsel.

De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Op een koele, droge plek zonder direct zonlicht bewaren. Bewaar buiten het bereik van jonge kinderen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingrediënten

100% Biologisch Chlorella Algen

Voedingsinformatie

Typische voedingswaarden

  Per Serving
Vitamine D 18 & mu; g (RI * 360%)
Vitamine B12 1.8 & mu; g (RI * 72%)
Ijzer 3,039 mg (RI * 22%)
Jodium 30 & mu; g (RI * 20%)
chlorofyl 77,4 mg

* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Biologische Chlorella tabletten

Selecteer afbeelding

Biologische Chlorella tabletten