25% KORTING OP BESTSELLERS | CODE: 25BEST
50% KORTING OP MEER DAN 200 PRODUCTEN

Protein Powder For Beginners

WAAROM NEEM JE EIWITPOEDER SUPPLEMENTEN?

We weten wat je denkt “eiwitpoeder is alleen voor bodybuilders.” Laten we 1 ding duidelijk maken. Eiwitsupplementen zijn er voor iedereen. Of je nu bent gaan hardlopen of wielrennen, in je flow komt met yoga, of dat met gewichten aan de slag gaat in de sportschool.

Eiwitten helpen met het herstel en de groei van jouw spieren — maak je geen zorgen, dit betekent niet dat je automatisch gespierd wordt.
Whey Protein

SHOP ONZE BESTSELLERS

FAQs
Er zijn veel misvattingen over eiwitsupplementen en er is ontzettend veel informatie om je hoofd over te breken. Dus we hebben het makkelijk gemaakt en hebben de meest gestelde vragen voor je beantwoord over eiwitten.

Eiwitshakes worden gebruikt door onze spieren op 3 manieren: opbouwen van spiermassa, voorkomen van spierschade, stimuleren van spierherstel. Als jij op zoek bent naar iets om spiermassa op te bouwen of om te herstellen van een training, eiwitshakes zijn een super makkelijke en goedkope manier om jouw eiwit inname te verhogen, en ze zijn nog smakelijk ook!

Een dieet met veel eiwitten zal jou helpen met het vergroten van jouw spiermassa — omdat spieren voornamelijk bestaan uit eiwit. Maar vergeet niet, om droge spiermassa te krijgen moet je ook trainen met weerstand. Zo niet, zullen de extra eiwit en calorieën in jouw dieet worden opgeslagen als vet.

Ten eerste, laten we uitleggen wat het verschil is tussen eiwitshakes en maaltijdvervangers. Eiwitpoeder worden genomen om jou te helpen spiermassa op te bouwen en te herstellen. Eiwit supplementen zijn niet bedoeld als een vervanger van jouw dagelijkse maaltijden, ze zijn er om jou te ondersteunen een gezond en gebalanceerd dieet te hebben. Ze zijn een makkelijke manier om jouw eiwit inname te verhogen, en ze zijn veel goedkoper.

Maaltijdvervangers doen precies wat er op de verpakking staat. Het zijn gebalanceerde formulaties die jouw maaltijden kunnen vervangen. Ze zijn handig voor een snelle en makkelijke maaltijdvervanger wanneer koken het laatste is waar je aan wilt denken, maar gaan ook samen met een gebalanceerd dieet.

Net zoals elke andere bron van energie, als je meer consumeert dan dat je verbrandt dan loop je het risico om aan te komen op lange termijn. Maar als dat jouw doel is, kunnen eiwitshakes een optie zijn die laag in vet en koolhydraten is (afhankelijk van welke je kiest) om jou te helpen droge spiermassa op te bouwen in plaats van vet.

DE EIWIT GIDS (ENGELS)


Wil je wat meer informatie over eiwitpoeder, zijn voordelen, en begeleiding op het gebied van welke eiwitpoeder het beste is voor jou? Check onze Eiwit Gids hier onder.

Lees Meer

12 Heerlijke Recepten Voor Eiwitboosts Gedurende De Dag


Een eiwitshake hoeft niet gemixt te worden met waten en naar achter gegooid te worden na een training. Sterker nog, je kan er van genieten tijdens een gebalanceerde maaltijd, om je klaar te maken voor de dag, of zelfs om wat aan te komen. 

 Wij hebben onze beste eiwitrecepten voor elk moment verzameld voor elk moment om geinspireerd te worden om jouw shake eens af te wisselen. Let's go

Lees Meer