SALE TOT 60% KORTING PLUS 10% KORTING | CODE: IMPACTNL
AFLOPENDE KORTING! EXTRA 5% KORTING OP ALLES! -1% ELKE 2 URR! | EINDIGT IN..
0 0 : 0 0 : DAG 0 0 : UUR 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

Beste Superfoods

Haal het meeste uit elke training
door je lichaam te voeden
met de nutriënten die het nodig heeft.

Beste superfood blend

Groene Superfood Blend


Onze Green Superfood Blend is een heel handige manier om belangrijke superfoods in je dieet te krijgen. Naast toegevoegde vitamines en mineralen om je te helpen je dagelijkse behoeften te bereiken, hebben we ook 27 extracten opgenomen, waaronder broccoli, acerola, spinazie, tarwegras en boerenkoolpoeder - voedingsstoffen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.


Bovendien kun je onze formule eenvoudig toevoegen aan je gebruikelijke dagelijkse shakes om de superfood-boost te krijgen die je nodig hebt.

Shop Nu

Beste vegan superfood blend

Vegan Superfood Blend


Er is geen reden om belangrijke eiwitten te missen, alleen maar omdat je een plantaardige levensstijl volgt. Met een gewicht van 16 g hoogwaardige erwteneiwitisolaat, samen met 20 superfood-extracten en speciaal gekozen vitaminen en mineralen - is onze mix een geweldige manier om te profiteren van plantaardige perfectie op weg naar het behalen van je doelen.


Wat zit erin? Spirulina, chlorella, tarwegras, spinazie en druivenpitten om er maar een paar te noemen - voor een natuurlijke boost die je workout en je levensstijl kracht bijzet.

Shop Nu

Beste super snack

Gedroogde Blueberries


Als je je natuurlijke fruitinname wilt verhogen, zijn onze gedroogde bosbessen de perfecte keuze. Je kunt ze los eten, of ze toevoegen aan shakes, smoothies en andere recepten voor een fruitige boost wanneer je het het meest nodig hebt.

Shop Nu

Beste kurkuma supplement

Turmeric & BioPerine® Capsules


Een traditioneel Indisch kruid dat al eeuwen in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt - kurkuma staat in het Westen bekend als een echt superfood.


Onze handige capsules zijn verpakt met 1000 mg kurkuma per portie, waardoor dit het perfecte dagelijkse supplement voor je gezondheid is. We hebben 10 mg BioPerine® per portie toegevoegd - een extract van zwarte peper - zodat je nog meer voordelen krijgt van dit supplement.

Shop Nu

Beste fruit blend

Fruit Superfood Blend


Met een mix van fruit en groenten om je op weg te helpen om aan de dagelijkse behoeften te voldoen, hebben we een scala aan ingrediënten toegevoegd, waaronder acai, bosbessen, broccoli, granaatappel, macqui bes, rode druif en rozenbottel.


Boordevol goedheid dus. Voeg een schepje toe aan je dagelijkse shakes en smoothies voor een fruitige boost.

Shop Nu