IMPACT WEEK SALE
TOT 60% KORTING PLUS EXTRA 10% KORTING | CODE: IMPACTNL

Beste Post-Workout Supplementen

Onze post-workout formules bevatten nauwkeurig samengestelde mixen van eiwitten, aminozuren, creatine, koolhydraten en essentiële vitamines - zodat je de perfecte voeding na je training hebt om je trainingsdoelen te ondersteunen.

Beste alles-in-1 blend

All-In-One Perform Blend


Onze All-in-One Perform Blend zit boordevol eiwitten naast koolhydraten voor beter herstel en is dé complete formule voor na de training. Of je nu een slopende sessie in de gym hebt gehad of je een flink eind hebt hardgelopen, onze blend is een ideaal om je te helpen terug te komen voor de volgende sessie.


En het heeft 5 gram creatine, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de fysieke prestaties verbetert - waardoor de blend je blijft helpen die persoonlijke records te verbreken.

Shop Nu

Beste eiwit blend

Total Protein Blend


Onze Total Protein Blend maakt gebruik van eiwitten uit zeven verschillende bronnen om je de resultaten te geven die je nodig hebt. Het is wetenschappelijk bewezen dat eiwit bijdraagt aan de groei en instandhouding van spiermassa - super belangrijk, ongeacht je fitnessdoelen.


Met een gewicht van 25 g eiwit uit wei-isolaat, wei-eiwitconcentraat, melkeiwit, gehydrolyseerde wei, micellaire caseïne, calciumcaseïnaat en scharreleiwitpoeder - heeft onze formule geweldige voedingsstoffen die je helpen jouw trainingsdoelen te ondersteunen.

Shop Nu

Beste overnight recovery formula

Overnight Recovery Blend


Met een enorme hoeveelheid van 43 gram eiwit is onze Overnight Recovery Blend perfect voor spierherstel terwijl je slaapt.


Met een slow-release blend van melkeiwit, micellaire caseïne, weiconcentraat en eiwitpoeder, is het ideaal als shake voor het slapen gaan. Of je nu een persoonlijk record op de squat probeert te verbreken of meer vooruitgang wilt met het bankdrukken, eiwit is van vitaal belang om je fitnessdoelen te bereiken, omdat het bijdraagt aan de groei en het behoud van spiermassa.

Shop Nu

Beste ontbijt eiwit blend

Complete Breakfast Blend


Begin de dag perfect met onze protein-packed Complete Breakfast Blend.


Met 27 gram eiwit per portie die helpt om belangrijke spieren te laten groeien en te behouden, is dit het ideale begin van de dag voordat je op pad gaat om al je doelen te bereiken. Met een speciaal samengestelde koolhydraten en cafeïne mix is dit de ultieme ochtendshake - voed je training en herstel erna zodat je klaar bent om de volgende dag weer te gaan.

Shop Nu

Beste post-workout recovery formula

Recovery Fuel Blend


Het is super belangrijk om goed te herstellen na het sporten. Onze speciaal daarop samengestelde Recovery Fuel Blend bevat 30 g koolhydraten die je nodig hebt om je klaar te maken voor de volgende sessie. De blend bevat daarnaast 24 g hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan de groei en het onderhoud van spiermassa.


Plus, met BCAA's heeft het de leucine, isoleucine en valine die je lichaam niet zelf kan maken - deze komen van nature voor in eiwitten die helpen bij het opbouwen en repareren van nieuwe spieren.

Shop Nu

Beste vegan post-workout

Vegan Recovery Blend


Onze Vegan Recovery Blend is de perfecte manier om te herstellen na een intensieve training. Onze plantaardige blend bevat 31 g koolhydraten en 14 g eiwit, wat helpt bij het herstel van de spieren en de groei van spiermassa - wat van groot belang is, ongeacht je doel.


Bovendien is het verrijkt met magnesium en vitamine C, die helpen vermoeidheid en spierpijn te verminderen, waardoor je elke dag weer naar de sportschool kunt gaan.

Shop Nu