IMPACT WEEK SALE
TOT 60% KORTING PLUS EXTRA 10% KORTING | CODE: IMPACTNL

Beste Visolie
& Vetzuren

Omega-3 is een essentieel vetzuur dat je lichaam niet zelf kan aanmaken. Het komt van nature voor in vette vis en kan duur zijn om alleen uit voeding te halen.

Beste Omega 3 supplement

Omega-3 Plus


Visolie is een geweldig supplement voor het stimuleren van de hoeveelheid gezonde vetten in het lichaam. Omega-3 is belangrijk voor de hersenfunctie en hartfunctie door EPA en DHA.


Het is optimaal voor het lichaam om een verhouding van 1: 1 van Omega 3 tot 6 te handhaven. Onze capsules beschikken over een van de hoogste concentraties van hoogwaardige omega 3 op de markt.

Shop Nu

Beste kwaliteit visolie supplement

Kabeljauw levertraan


Met een mix van omega-3-vetzuren, vitamine D en vitamine A, helpt dit product de gezondheid van zowel de hersenen als het hart te ondersteunen, omdat omega-3 DPA en EPA bevat.


Veel kabeljauw levertraan supplementen worden geproduceerd in giftig water en dat betekent dat ze ongewenste sporenelementen zoals kwik kunnen bevatten, maar onze levertraan is afkomstig uit onbesmette IJslandse wateren en garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit.

Shop Nu

Beste vetzuren supplement

CLA


Geconjugeerd linolzuur is een natuurlijk voorkomend essentieel vetzuur dat van omega 6 komt. CLA wordt voornamelijk gevonden in vlees- en zuivelbronnen, maar in veel kleinere hoeveelheden dan wanneer je het als supplement gebruikt. Onze zachte gels bieden je de voordelen van het vetzuur zonder calorieën.


CLA is ook een zeer nuttig supplement voor vegetariërs en iedereen die zijn omega 6-vetzuur inname wil verhogen.

Shop Nu

Beste hart ondersteunende supplement

Krill Olie


Omega-3 wordt van nature in veel soorten vis gevonden, dus het kan duur zijn om het alleen uit je dieet te halen. Onze capsules bieden een superhandige manier om je dieet aan te vullen en de EPA en DHA te krijgen die je nodig hebt - hiervan is bewezen dat ze de hart- en hersenfunctie ondersteunen, wat van groot belang is, ongeacht wat je fitnessdoelen zijn.


En via Eco-Harvesting® kunnen we je verzekeren dat onze Krill Olie is vervaardigd met een minimale impact op het milieu.

Shop Nu

Beste Omega 3 capsules

Essentiële Omega-3


Hart- en hersenfunctie ondersteunde, EPA en DPA - die worden gevonden in omega-3 - zijn een belangrijk onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Maar het kan moeilijk, tijdrovend en duur zijn om het alleen uit voedsel te halen.


Onze softgels bieden een handige manier om deze belangrijke voedingsstoffen probleemloos in je dieet te krijgen - ter ondersteuning van de algehele gezondheid- en je fitnessambities.

Shop Nu

Beste biologische olie

Coconut Oil


Kokosolie is een van de meest veelzijdige oliën die er bestaat. Het is ideaal voor het koken en afkomstig van palmbomen in Azië.


Ons pure 100% biologische product wordt beschouwd als een van de gezondste vanwege het gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetten - een van de vormen van 'gezond vet', die helpen het cholesterolgehalte te verlagen.

Shop Nu