TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES
+ EXTRA 10% KORTING | CODE: 10BEST
FLASH DEAL: GRATIS BEZORGING VANAF €30 | EINDIGT IN...
0 0 : 0 0 : DAG 0 0 : UUR 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

Beste BCAA

Branched-chain amino acids, ook wel BCAAs, hebben drie essentiële amino acids die ons lichaam nodig heeft - welke verkregen moeten worden uit voedingsbronnen.

Beste BCAA poeder

Essentiële BCAA 4:1:1 Poeder


Branched Chained Amino Acids bestaan uit 3 verschillende aminozuren - leucine, isoleucine en valine. Deze komen van nature voor in eiwit, wat helpt bij het opbouwen en repareren van nieuwe spieren. 


Wat je fitnessambities ook zijn, het is erg belangrijk om de juiste hoeveelheid aminozuren in je dieet te krijgen. Dit kan moeilijk zijn door uit alleen uit voeding te halen en dat is waar ons handige supplement van pas komt.

Shop nu

Beste BCAA tablet

Essentiële BCAA-tabletten


Hier is je essentiële aminozuursupplement, met een optimale 2: 1: 1 verhouding van leucine, isoleucine en valine. Deze kunnen niet door je lichaam worden geproduceerd, waardoor ze uit je dieet moeten komen en dat is waar we binnenkomen. 


Deze unieke formule levert ook vitamine B6, wat bijdraagt aan een normaal metabolisme en verminderde vermoeidheid en spierpijn - het helpt je lichaam om weer fit te zijn voor de volgende sessie.

Shop nu

Best smakende BCAA supplement

Essential BCAA 2:1:1 


Als je op zoek bent naar een lekker BCAA-supplement om je een pre-workout motivatie te geven, zoek dan niet verder dan ons bestverkopende BCAA-poeder. Het is verkrijgbaar in vele lekkere smaken, waaronder Berry Burst, er is dus geen excuus om dezelfde oude shakes te behouden. 


Onze samenstelling helpt je om optimale niveaus van aminozuren te bereiken. Neem 1 eetlepel poeder om je lichaam 5 g BCAA's te geven in een verhouding van 2: 1: 1 voor, tijdens of na je training.

Shop nu

Beste vegan BCAA

Vegan BCAA 4:1:1


Natuurlijke bronnen van BCAA's zijn vlees en eieren, die de beschikbaarheid van voedingsstoffen kunnen beperken voor mensen die een plantaardig dieet volgen. Met dit in gedachten hebben we ons Vegan BCAA 4: 1: 1 poeder volledig samengesteld op basis van plantaardige ingrediënten. 


Als je fysiek actief bent en spiermassa wilt kweken, heeft je lichaam ongeveer 20 g BCAA's per dag nodig, waaraan kan worden voldaan door met tussenpozen gedurende de dag verschillende porties van 5 g te nemen.

Shop nu

Beste snel vrijkomende BCAA supplement

Essentiële iBCAA 2:1:1


iBCAA poeder is een instant-mix formule van BCAA die een bron van in water oplosbare aminozuren bevat, die het mix potentieel aanzienlijk verbetert. In deze formule kunnen BCAA's snel door het lichaam worden gebruikt voor onmiddellijke werking op de spiercellen. 


Geniet van iBCAA in een verscheidenheid aan fantastische smaken, waaronder Watermelon, Strawberry Lime en Berry Burst.

Shop nu