TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES | GEEN CODE NODIG
PLUS 25% KORTING OP CLEAR WHEY ISOLATE

Beste Aminozuren Supplementen

Aminozuren zijn de de bouwstenen van eiwitten, wat van belang is omdat eiwitten bijdragen aan de groei en het behoud van spiermassa. Er zijn in totaal 21 aminozuren, en deze kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: essentiële en niet-essentiële aminozuren.

Beste aminozuren voor spieropbouw

THE Amino +


THE Amino + met PhaseTech ™ is een geavanceerde formule die alle essentiële aminozuren bevat met een snelle opname van vitamine C - perfect voor het ondersteunen van je natuurlijke afweersysteem na een zware training omdat de formule bijdraagt aan de normale werking van je immuunsysteem. Geweldig om je na een zware sessie weer terug in de sportschool te krijgen.


Met toegevoegde BCAA's, die van nature voorkomen in eiwitten en waarvan is aangetoond dat ze bijdragen aan de groei en het behoud van spiermassa - THE Amino + is ideaal, of je nu een ervaren sporter bent of je je PR wilt verbeteren bij het hardlopen.

Shop Nu

Beste aminozuren voor gewichtsverlies

100% L-Carnitine


Elke portie bevat 500 mg Acetyl L-Carnitine, wat het een geweldige optie maakt om je dagelijkse inname te verhogen. Het is een perfecte keuze voor actieve personen gedurende de hele dag.


Het nemen van dit poeder met een drankje naar keuze vóór een training zal je helpen om sneller vooruitgang te boeken.

Shop Nu

Beste L-Glutamine poeder

L-Glutamine


L-glutamine wordt van nature in eiwitten aangetroffen. Het helpt bij het opbouwen en herstellen van spieren.


Glutamine is een aminozuur dat het lichaam slechts in kleine hoeveelheden kan produceren, het merendeel ervan moet uit voedsel komen - wat tijdrovend en soms vrij duur kan zijn. Het aanvullen met ons glutaminepoeder is een eenvoudige manier om je reguliere voeding aan te vullen.

Shop Nu

Beste L-Carnitine tabletten

L-Carnitine tabletten


In het lichaam functioneert L-Carnitine voor het transport van vetzuren met lange ketens in de mitochondriën, die vervolgens kunnen worden geoxideerd om energie te produceren.


Het halen van carnitine uit je dieet kan soms duur zijn en tijd kosten. Als toevoeging op een uitgebalanceerd dieet zit je goed met onze superhandige tabletten. Onze L-Carnitine-tabletten zijn perfect voor wanneer je onderweg bent, zeker vóór een trainingssessie.

Shop Nu

Beste Beta-alanine supplement

Beta-Alanine Aminozuur


Beta-alanine is een ongelooflijk nuttige aanvulling voor degenen die veel sporten.


Het nemen van 3-5 gram van onze Beta Alanine-poeder voor een training geeft je fitnessdoelen de boost die je nodig hebt voor een geweldige sessie, vooral wanneer je het combineert met een andere aminozuurdrank zoals Essential BCAA 2: 1: 1.

Shop Nu

Beste L-Leucine supplement

L-Leucine Aminozuur


L-Leucine is een essentieel aminozuur. Als essentieel aminozuur kan het niet door het menselijk lichaam worden gemaakt en moet het daarom worden gehaald uit voedsel zoals noten, bruine rijst en volkorenbroodproducten of voedingssupplementen.


Ons L-leucine-poeder is daarom geschikt voor een persoon die zijn dagelijkse inname van L-Leucine en essentiële aminozuren wil verhogen.

Shop Nu

De lekkerste aminozuur

Essentiële Aminozuren


Impact EAA is onze meest premium essentiële aminozuurformule. Alle essentiële aminozuren worden met Impact EEA geleverd. Onze superieure mix is de perfecte manier om je dagelijkse inname op te voeren, nu deze aminozuren niet door het lichaam kunnen worden aangemaakt en dus uit onze voeding moeten komen.


Onze Impact EAA bevat 3g leucine, 750 mg isoleucine en valine in één portie. Bovendien is het verkrijgbaar in een reeks verfrissende smaken.

Shop Nu