Ga door naar belangrijkste inhoud
Voeding

We hebben een van onze Vegan Meal Kits vergeleken met een kant-en-klaarmaaltijd in de supermarkt

We hebben een van onze Vegan Meal Kits vergeleken met een kant-en-klaarmaaltijd in de supermarkt
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Deze week hebben we veganisten (en flexitariërs) in het hele land een plezier gedaan met de lancering van onze Vegan Meal Kits. Te beginnen met twee klassiekers: Super Spag Bol en Chilli Non Carne. Gemaakt voor die doordeweekse avonden waar het laatste dat je kunt verdragen, het koken van een uitgebreide maaltijd is. Om te voorkomen dat je toegeeft aan de afhaalmaaltijd en op schema blijft met je macro's, gebruik je onze Meal Kit. Maakt koken gemakkelijker en eenvoudiger dan ooit en zorgt ervoor dat je weet dat je iets goeds in je lichaam stopt.

De Meal Kits bevatten beide weinig verzadigd vet, veel plantaardige eiwitten (met 30 g per portie) en het duurt maar 20 minuten om te bereiden. Ze zijn ook allebei goedgekeurd door de Vegan Society, dus je weet dat ze volledig vrij zijn van dierlijke producten.

We denken dat onze maaltijdpakketten vrij ongeëvenaard zijn. Maar we dachten dat we dat op de proef zouden stellen en een standaard kant-en-klaarmaaltijd uit de supermarkt zouden vergelijken met onze Chilli Non Carne. Beide zijn gegarandeerd supersnel, maar welke macro's staan aan jouw kant? Het is tijd om erachter te komen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Dus nu weet je dat we je gezonde maaltijden bieden die zowel lekker als gezond zijn. En je kunt zelfs een stap in de wereld van veganisme zetten als je meestal vlees eet. In plaats van iets te bestellen de volgende keer dat je geen zin hebt om te koken, bespaar jezelf dan wat macro's en neem een Vegan Meal Kit.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein