Supplementen

Transformeer je bulk | Clear Whey Gainer

Januari is hier en daarmee komen nieuwe doelen. Dit late kerstcadeau zal zeker alle gainers die er zijn tevreden stellen, of je nu constant aan het bulken bent geweest, of je begint het jaar met iets nieuws.

Na het succes van Clear Whey en Clear Vegan, is het niet meer dan fair om ook de eetlust van alle gainers op te wekken.

De Clear Whey Gainer is hier!

Gewichtstoename en het vergroten van kracht en spiermassa zijn belangrijke doelen van veel sportschoolbezoekers. De belangrijkste factor om deze doelen te bereiken? Een calorieoverschot. Dit betekent dat je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt. Allemaal leuk en aardig om mee te beginnen, maar na een tijdje heb je misschien een helpende hand nodig.

Dat is waar de Clear Whey Gainer om de hoek komt kijken. Met 471 calorieën per portie ben je goed op weg om je calorie-overschot te bereiken – en je zult je ook verfrist voelen. Zonder de melkachtige smaak en textuur van een normale shake, is het het perfecte drankje om te drinken in de sportschool, of je kunt het combineren met je kip en rijst voor een extra macrohit.

Maar daar houden de voordelen niet op. 35 g proteïne per portie helpt om je spieren te herstellen na een intensieve gymsessie en 60 g koolhydraten zal je herstel stimuleren en je lichaam klaarmaken voor wat je hierna hebt gepland. En dat allemaal zonder dat je je suf voelt – een calorie-overschot was letterlijk nog nooit zo verfrissend.

Dan is er creatine. De beste vriend van een sportschoolbezoeker. Het is bewezen dat het de fysieke prestaties verbetert, zodat je elke sessie net dat beetje extra progressie kunt maken.

De enige vraag die overblijft: welke smaak wordt het? Apple, pineapple, raspberry lemonade, of orange and mango. De keuze is aan jou.

Bericht om mee naar huis te nemen

Eén product, zoveel voordelen. Maar onthoud: laat je niet misleiden door de lichte, verfrissende smaak van deze shake. Het kan  serieuze spiermassa ondersteunen.

Vond je dit artikel nuttig?

LEES DIT OOK:

Een gezonde boodschappenlijst voor spiergroei & gewichtsverlies

Voeding

Een gezonde boodschappenlijst voor spiergroei & gewichtsverlies

2021-09-30 14:00:04van Liam Agnew

Bulken op een budget

Voeding

Bulken op een budget

2020-12-09 13:00:37van Myprotein

8 veelvoorkomende fouten bij het bulken

Voeding

8 veelvoorkomende fouten bij het bulken

2020-09-14 06:00:52van Evangeline HowarthEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.