Supplementen

Introductie van Menosure…

Onze Menosure introduceert een unieke formule van vitamines en is een nieuwe toevoeging aan het wellness-assortiment.

menosure

Wat is de menopauze?

De menopauze is een reeks hormonale veranderingen die optreden nadat de menstruatie van een vrouw is gestopt. Dit gebeurt meestal tussen de 45 en 55 jaar, met symptomen zoals opvliegers, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen en meer (1)

Hoewel de menopauze onvermijdelijk is, zijn er dingen die we kunnen doen om de symptomen te verlichten, waaronder veranderingen in voeding en levensstijl.

Wat is Myvitamins-menosure?

De Myvitamins Menosure is ontworpen om het welzijn van vrouwen van binnenuit te ondersteunen en is een handige mix van vitamines, mineralen en populaire extracten. Elke capsule bevat vitamine B6 om de normale hormonale functies te ondersteunen (2), vitamine D3 om de calciumopname te behouden en de gezondheid van de botten te bevorderen (3) en vitamine B12 om gevoelens van vermoeidheid te helpen verminderen (5). Er zijn ook plantenextracten toegevoegd zoals teunisbloemolie en salieblad, om je overgangssymptomen zoals opvliegers te helpen (6).

Probeer het hier zelf:

De menopauze kan ook een daling van de oestrogeenspiegels veroorzaken, wat kan leiden tot zwakke botten of botbeschadiging. Myvitamins Calcium & Vitamine D3-tabletten helpen om gezonde botten te behouden (4).Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert