Recepten

High-Protein Ice Cream Sandwich

Al de beste zomersnacks zijn voorzien van ijs…

Je kunt een bolletje koud, zoet ijs niet verslaan om een ​​avondmaaltijd af te maken – of, beter nog, om jezelf op te frissen en bij te tanken direct na een zware training. Daarom zijn we helemaal weg van dit supereenvoudige eiwitijsrecept van @healthy_floflo.

Gemaakt met slechts 3 eenvoudige ingrediënten, yoghurt, ricotta en Impact Whey Protein, beloven we dat het net zo heerlijk smaakt als de winkelversies, alleen bevat het een fractie van het vet- en suikergehalte. Dat is een overwinning, toch?

Daar stopt het echter niet. Flo heeft dit dessert naar een hoger niveau getild door het tussen twee koekjes te klemmen om de perfecte ijssandwich te creëren. Wij werden meteen teruggevoerd naar onze kindertijd…

Als je nog meer overtuigingskracht nodig had om deze ongelooflijke lekkernijen meteen te maken, ze bevatten minder dan 200 calorieën per portie en bevatten 10 g eiwit.

Maakt 4

Ingrediënten

Methode

  1. Meng in een kom de ricotta, yoghurt en eiwitpoeder tot een glad mengsel.
  2. Voeg de chocchips toe en roer door.
  3. Voeg vervolgens in een klein bakje een laag koekjes toe die vooraf in melk zijn gedompeld. Voeg de ijsmix toe, strijk glad met de achterkant van een lepel en dek af met een nieuwe laag koekjes.
  4. Een nacht invriezen, dan in 4 sandwiches snijden en genieten maar!

Probeer deze zomerrecepten ook:

Simple Protein Ice Cream 3 Ways

Recepten

Simple Protein Ice Cream 3 Ways

2021-06-22 07:00:45van Lauren Dawes

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

Recepten

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

2021-06-07 13:30:28van Lauren Dawes

High-Protein Panna Cotta | Healthy Dessert

Recepten

High-Protein Panna Cotta | Healthy Dessert

2022-06-04 09:00:03van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 195
Total Fat 8.2g
Total Carbohydrates 21.5g
Protein 10g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.