Recepten

Healthy Spiced Pumpkin Cake Squares

Het is die tijd van het jaar waarin pompoenrecepten in de schijnwerpers komen te staan…

Deze gezonde pumpkin squares van @healthy_floflo zijn het perfecte recept om je pompoenen optimaal te gebruiken. Zoet, sponsachtig en vochtig, je zult niet geloven dat de squares geen boter of suiker bevatten.

Het is een gemakkelijk te volgen recept dat maar één kom gebruikt, zodat je aan het eind niet veel hoeft af te wassen. Ze zijn heerlijk zoals ze zijn, maar we raden je zeker aan om te gaan voor de decoraties zoals Flo’s gedaan heeft met een scheutje White Chocolate Protein Spread en echte pecannoten.

Perfect voor koude koffiepauzes in de ochtend of als een dessert na het eten. Waarom maak je niet gelijk een hele batch?

Porties: 6

Voorbereidingstijd: 5 minuten

Kooktijd: 30 minuten

Ingrediënten

Methode

  1. Verwarm eerst de oven voor op 180°C.
  2. Voeg alle ingrediënten toe aan een kom en meng goed tot een glad beslag.
  3. Giet het beslag in een met bakpapier beklede bakplaat en bak 30 minuten tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  4. Laat 5 minuten afkoelen voordat je ze in 6 gelijke squares snijdt. Besprenkel met veel witte chocolade Protein Spread en een snufje gehakte pecannoten en geniet!

Op zoek naar meer heerlijke pompoenrecepten?

PROBEER DEZE OOK:

5 van onze lekkerste pompoenrecepten

Recepten

5 van onze lekkerste pompoenrecepten

2021-10-27 10:00:53van Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.