Recepten

Eiwitpaaseierennesten

Knapperige paasnestjes met een proteïne twist.

Ik ben dol op alle chocolade-paasrecepten die onze ambassadeurs de laatste tijd hebben gemaakt, en we zijn nog niet klaar. Deze week heeft Kirsty Fletcher (@kirstyfletcher_) een klassieker uit de kindertijd nieuw leven ingeblazen en een eiwitstoot toegevoegd: Protein Easter Egg Nests.

Knapperige cornflakes, zijdezachte chocopasta, Mini Eggs en de geliefde (en begeerde) Easter Egg Layered Bar worden in dit recept gecombineerd tot een echte Paas-publiekstrekker. En had ik al gezegd dat ze 7,5 g eiwit per nest hebben? Ik loop in ieder geval op de zaken vooruit. Laten we in de details duiken…

Maakt 6 nesten (plus voldoende mini-eieren om te snacken).

Method

  1. Smelt je chocopasta en meng langzaam je eiwitpoeder erdoor. Combineer dan met de cornflakes.

  2. Schep je mengsel in cupcakevormpjes en gebruik je vingers om in het midden dips ter grootte van een duim te maken.

  3. Snijd vervolgens je Easter Egg Layered Bar in stukjes en voeg een stuk toe aan het midden van elk nest, samen met 2 mini-eieren.

  4. Zet 3-4 uur in de koelkast en geniet daarna.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 125
Total Fat 4.5g
Total Carbohydrates 14.6g
Protein 7.5g


Monica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.