Dit bakrecept is een heerlijke traktatie zonder een hoop overtollige suiker.
Onze versie van Bolo De Fubá is eenvoudig te maken en in de koelkast 2 tot 3 dagen houdbaar.
Ingrediënten
- 50 g Melkeiwit poeder
- 35 g Kokosnootolie
- 100 ml halfvolle melk
- 1 druppel Flavdrops (Vanilla)
- 100 g zelfrijzend bakmeel
- 5 g bakpoeder
- 8 g zoetstof
- 2 hele eieren
Method
Verwarm de oven voor op 180°C.
Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom en meng door elkaar.
Let op: het kan zijn dat je wat meer vloeistof moet toevoegen!
Bekleed een cakevorm met bakpapier.
Giet het blikmengsel in de beklede bakvorm.
Zet in de oven en bak 15 – 20 minuten.
Voedingswaarde facts
Hoeveelheid per portie
Calorieën | 80 |
---|---|
Aantal vet | 4g |
Aantal koolhydraten | 5g |
Suiker | 2g |
Eiwitten | 5g |