Recepten

BCAA Gummy Bears

Houd je BCAA-niveaus op peil en eet snoep met deze supereenvoudige, doe-het-zelf BCAA-gummybears. Het enige dat je nodig hebt om dit BCAA-snoeprecept te maken, zijn 4 ingrediënten en 20 minuten extra.

Tip: Je kunt een ijsblokjesvorm gebruiken als je geen gummybeervorm bij de hand hebt. Probeer een siliconenvorm zodat de gummyberen er gemakkelijk uit springen.

Porties
20

Ingrediënten

Method

  1. Combineer ahornsiroop en cranberrysap in een pan op middelhoog vuur. Als het begint te stomen, zet je het vuur laag en klop je geleidelijk de gelatine erdoor, zodat deze volledig oplost.

  2. Eenmaal opgelost, haal van het vuur en giet in een shaker met het BCAA-poeder. Schud totdat het volledig is opgelost.

  3. Breng de vloeistof over in gummybeervormen en plaats deze 10-15 minuten in de vriezer tot ze stevig zijn. Je kunt hier ook ijsblokjesvormen gebruiken als je geen gummybeervorm bij de hand hebt!

  4. Eenmaal ingesteld, pop uit de vormen en bewaar in een container op een koele, donkere plaats.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 21
Aantal koolhydraten 4g
Eiwitten 1g


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.