Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Klaar voor een uitdaging? Probeer de Strong Mind Bleep Test van Scott Britton

Klaar voor een uitdaging? Probeer de Strong Mind Bleep Test van Scott Britton
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Als die HIIT-sessies thuis vervelend beginnen te worden, ga dan het huis uit en push je lichaam en geest tot het uiterste met deze zware pieptest, ontworpen door niemand minder dan functionele fitnessprofessional Scott Britton (@scottbrits).

Het enige wat je nodig hebt, is wat open ruimte, dus of je het nu op straat doet of in het plaatselijke park, het is de perfecte training om je het huis uit te krijgen. Deze training zal je maken of breken - het is aan jou hoe ver je pusht en hoeveel rondes je kunt voltooien.

Let's do this.

The Strong Mind Bleep Test

https://youtu.be/6T2iRBocE40

 

Stel een shuttle-loopruimte van 20 m in en voltooi vervolgens de volgende oplopende reeks:

  • 1 x shuttle run heen en weer
  • 1 x burpee & 1 sit up
  • voeg 1 herhaling toe voor elke run (hieronder uitgelegd)

Het doel is om een herhaling toe te voegen aan elke volgende extra shuttle-run - dat betekent dat je 20 meter moet rennen, stoppen en 1 burpee en 1 sit up, en dan opnieuw rennen. Aangezien dit je tweede run is, doe je daarna 2 burpees en 2 sit-ups, enzovoort.

Dit klinkt misschien eenvoudig, maar naarmate het zich opstapelt, zal het je tot het uiterste pushen. Als je weinig tijd hebt en jezelf echt wilt pushen, probeer dan deze tijddoelen te behalen:

20 minuten optie

Voltooi de training maar streef naar de volgende voorwaarden:

  • Minuut 5 is in ronde 9 van de test
  • Minuut 10 is in ronde 17 van de test
  • Minuut 15 is in ronde 25 van de test
  • Minuut 20 ronde 30

Heb je het gevoel dat je dit de hele dag (of een uur ...) kunt doen? Ga een level omhoog en voer deze uitdaging 60 minuten uit. Tag ons in je inspanningen @myproteinnl op Instagram en laat ons weten hoeveel rondes je aankunt.

Strong mind optie — 60 min max test

Kijk hoeveel rondes van shuttle runs, burpees en sit-ups jij in één uur kunt behalen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Deze training is niet voor watjes, dat is wel duidelijk. Of je het nu 20 minuten doet of een gruwelijke 60 minuten, Scott heeft deze training ontworpen om je tot het uiterste van je mentale en fysieke fitheid te pushen. Bekijk meer van Scott op zijn Instagram @scottbrits.

Genoten van deze workout?

PROBEER DEZE OOK:

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein