Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Hierdoor voelen deze vrouwen zich sterk| International Women’s Day

Hierdoor voelen deze vrouwen zich sterk| International Women’s Day
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Het is weer de tijd van het jaar waar we alle vrouwen een extra steuntje in de rug geven, terwijl we blijven streven om de wereld een betere plek te maken. Op Internationale Vrouwendag, dringt de wereld aan op #EachForEqual, wat is dan een betere manier om deze dag een boost te geven dan door het vieren van onze sterke punten? We vragen onze eigen Myprotein-vrouwen te delen wat hen een sterk en krachtig gevoel geeft. Lees verder voor support, motivatie, inspiratie en zelfliefde.

 

Stephanie heeft de kracht van het moederschap ontdekt

https://www.instagram.com/p/B2PRrHAjvhK/?utm_source=ig_embed

Wat me sterk laat voelen, is het feit dat mijn lichaam mijn mooie zoon droeg! Ik heb me altijd fysiek sterk gevoeld door het sporten, maar dit heeft me een compleet nieuwe betekenis gegeven. HET VROUWELIJKE LICHAAM IS GEWELDIG!

 

Chelsie vecht voor wat ze wil

https://www.instagram.com/p/B7rH913J3uu/?utm_source=ig_embed

Wat me sterk maakt, is de uitdagingen kennen waarmee ik al mijn hele leven ben geconfronteerd en de persoon die ik ben geworden door die uitdagingen te overwinnen. Er zullen altijd obstakels zijn, maar met een gezonde geest en lichaam kun je alles in het leven bereiken. Je moet het gewoon willen en ervoor vechten.

 

Chlo pakt angsten direct aan

https://www.instagram.com/p/B7oVYPHh9d8/?utm_source=ig_embed

Voor mij is het naar de sportschool gaan na jaren van angst hetgeen dat me sterk en krachtig laat voelen!

 

Sophie is haar eigen cheerleader

https://www.instagram.com/p/B8ejp74jr1C/?utm_source=ig_embed

Het is niet alleen het tillen van zware gewichten - een belangrijk aspect om een ​​sterke vrouw te worden, is mentaal sterk zijn. Word je eigen beste vriend en zeg tegen jezelf dat je het elke dag weer kunt. Als het niet volgens plan verloopt, is morgen een nieuwe dag om opnieuw te beginnen en moet je daarin nooit te hard voor jezelf zijn. Je kunt dit !!!

 

Stephanie zal nooit opgeven

https://www.instagram.com/p/B73-BW8hoY0/?utm_source=ig_embed

Wat me sterk laat voelen, is dat mijn geest niet kan opgeven. Wanneer mijn lichaam voelt dat het fysiek niets kan doen, heft mijn geest dit op. Ik breek het. Dit versterkt op mijn beurt mijn overtuiging dat wat ik ook wil doen, ik volledig in staat ben om te bereiken. Dit is wat kracht voor mij betekent.

 

Annie weet dat mentale kracht tijd en training kost

https://www.instagram.com/p/B8Y35fmFJM9/?utm_source=ig_embed

Het kan tijd kosten om fysiek sterk te worden en met je mentale gezondheid is het hetzelfde. Door naar de sportschool te gaan, mezelf te omringen met positieve mensen en yoga te doen, heeft dit me mentaal en fysiek zo sterk gemaakt. Ik kan nu de tijd nemen om aan mezelf te denken en zelfvertrouwen op te bouwen. Het gaat niet altijd om hoe je er fysiek uitziet, maar hoe dit je van binnen sterker kan maken.

 

Bella neemt de controle over haar eigen geluk

https://www.instagram.com/p/B16vph-H90l/?utm_source=ig_embed

Ik neem de controle over mijn leven zonder op iemand of iets anders te vertrouwen. Ik zorg voor evenwicht in mijn leven door alle dingen waar ik van hou in mijn week op te nemen. Wanneer ik deze balans vind, voel ik me fysiek en mentaal krachtig alsof ik alles kan overwinnen en bereiken.

 

Amelia verbant alle twijfel aan zichzelf

https://www.instagram.com/p/B7bhV9ph5HF/?utm_source=ig_embed

Ik voel me sterk wanneer ik iets heb bereikt nadat ik aan mezelf had getwijfeld. Of het nu 5 kg meer is aan het squat rack, naar een evenement gaan en mijn sociale angst bestrijden, of mezelf zelfs toestaan ​​om te huilen wanneer ik dat ook nodig heb. Mijn gevoel van kracht komt uit alle aspecten van het leven. Ik ben sterk als ik huil en ik ben sterk als ik in mezelf geloof.

 

Emma deelt en viert de kracht van anderen

https://www.instagram.com/p/B8zEqOkDYDK/?utm_source=ig_embed

 

Een van de dingen waardoor ik me sterk voel, is andere vrouwen helpen zich goed te voelen over zichzelf. Ik hou ervan om vrouwen in staat te stellen hun beste zelf te worden - of dat nu fysiek of mentaal is.

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein