IMPACT WEEK SALE
TOT 60% KORTING PLUS EXTRA 10% KORTING | CODE: IMPACTNL

Influencers & Affiliated Partners | Explained...

1. Voordelen

Het onderstaande geeft aan wat uw voordelen zijn als u zich aanmeldt voor het Influencer / partnerprogramma:

  • Snel instellen, meteen verdienen
  • Tot 12% commissie op verkochte link-link
  • Sterke conversieratio en retentie
  • Intern affiliate-team om te reageren op verzoeken
  • 30 dagen cookie en reguliere commissiebetalingen

2. Goedkeuring

Als uw social media profiel met meer dan 10.000 volgers heeft en als een influencer voor Myprotein wilt werken, stuur dan een e-mail naar keshanie.fernando46@thehutgroup.com om te helpen met uw vraag.

Voeg links toe naar al je sociale media-profielen en een uitleg waarom je denkt dat je een geweldige fit zou zijn voor #TeamMyproteinNL !. We hebben een strikt goedkeuringsproces en we zullen een beslissing nemen op basis van meerdere factoren, vooral of uw profielen merkgebonden zijn met Myprotein.


3. Veelgestelde vragen en tips

Raadpleeg voor meer informatie onze handleiding voor ondertekening en F.A.Q hier, die alle informatie bevat die u nodig hebt om aan de slag te gaan. Voor vragen over het bovenstaande, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via uk-myprotein@awin.com.


4. Algemene voorwaarden

De commissie is onderworpen aan de voorwaarden van het aan Awin affiliatie schema. Onder voorbehoud van de voorwaarden van het aangesloten programma, zal de club commissie rechtstreeks van Awin ontvangen. Myprotein is niet verplicht om commissie te betalen in het kader van het aangesloten programma. Het Cash for Club-schema (samen met alle producten die worden gekocht of geleverd onder of in verband met het Cash for Clubs-schema) zijn onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden van onze website.

Myprotein behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden van tijd tot tijd zonder kennisgeving te wijzigen. Onder voorbehoud van clausule 5 en clausule 6, is Myprotein niet aansprakelijk jegens de club in contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid) of anderszins voor een van de volgende verliezen of schade voortvloeiend uit of in verband met de Cash for Club-regeling (inclusief maar niet beperkt tot het verbruik en / of gebruik van Myprotein-producten):

  • (i) verlies van winst;
  • (ii) verlies van zaken;
  • (iii) verlies van inkomsten;
  • (iv) verlies van goodwill of reputatieschade; of
  • (v) enige indirecte, speciale of gevolgschade of -schade, hoe dan ook veroorzaakt,

Onverminderd clausule 4 en clausule 6, zal onze maximale totale aansprakelijkheid in contract, onrechtmatige daad of anderszins (inclusief enige aansprakelijkheid voor enige nalatige handeling of nalatigheid) op welke manier dan ook die voortvloeit uit of verband houdt met de uitvoering van onze verplichtingen onder deze Cash for Club-regeling. beperkt tot £ 10.000. Niets in deze algemene voorwaarden beperkt onze aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid, fraude of frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken en / of enige andere aansprakelijkheid die niet bij wet kan worden uitgesloten.