• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Karbo-Lyn®

Suikervrije koolhydraat

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang 15% extra korting bovenop de sale! - 15EXTRANL

Sale tot 60% + 15% extra korting met de kortingscode - 15EXTRANL

De aanbieding is geldig tot en met 27/04/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Minimale besteding voor korting bedraagt €10.
Shop nu
Was: €27,99 €23,79 Bespaar: €4,20

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is Karbo-Lyn®?

Karbo-Lyn®is een gepatenteerde koolhydraat, afkomstig uit zetmeel, dat een aantal unieke eigenschappen bevat. Het is een homopolysacharide koolhydraat, wat betekent dat het bestaat uit vele monosachariden die met elkaar verbonden zijn door glycosidebindingen. Karbo-Lyn® gaat snel door de maag en werkt als een soort pomp, waarbij het water en voedingsstoffen meetrekt.

Wat zijn de voordelen van Karbo-Lyn®

Karbo-Lyn® heeft een hoge osmolaliteit en is geheel suikervrij. Om het snel te laten absorberen door de maag, is de moleculaire massa op unieke wijze gemanipuleerd, waardoor het veel sneller opgenomen wordt dan dextrose of Maltodextrine. Het heeft echter niet datzelfde opgeblazen gevoel tot gevolg.

Voor wie is Karbo-Lyn® geschikt?

Karbo-Lyn® is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een goede bron van koolhydraten, voor of na het sporten. Het is ook geschikt voor iedereen die aan een uithoudingssport doet en graag een suikervrije bron van koolhydraten wil innemen voor het sporten, of sneller wil herstelen na het doen van weerstandsoefeningen. Vanwege de snelle opname van Karbo-Lyn®, wordt het aanbevolen om het product onmiddellijk na het sporten te consumeren.

We raden je aan om 50g Karbo-Lyn® voor, tijdens of na het sporten in te nemen. Dit is echter afhankelijk van je eigen trainingsdoelen en wat voor soort oefeningen je doet.

Voedingssuggestie

Koolhydraat oplaadfase: Als je Karbo-Lyn® wilt gebruiken als oplaadfase voor koolhydraten, raden we je aan om iedere 2-3 uur voor je training of wedstrijd 1 dosis (50g) per dag in te nemen in combinatie met een koolhydraatrijk dieet.

Voor de wedstrijd: We raden je aan om 2 tot 3 uur voor je wedstrijd 1 dosis Karbo-Lyn® in te nemen voor optimale resultaten.

Na de wedstrijd: We raden je aan om onmiddellijk (binnen 1 uur) na een wedstrijd 1 dosis Karbo-Lyn® in te nemen. Neem 2 of 3 uur later nog een dosis in combinatie met een koolhydraatrijk dieet.

Karbo-Lyn® is een geregistreerd handelsmerk van All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Internationale patenten aangevraagd. Alle rechten voorbehouden.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Suikervrije koolhydraat
 • Ideaal als koolhydraat voor of na het trainen
 • Gepatenteerde koolhydraat met snelle opname

Aanbevolen gebruik

Schenk 400-500ml water in onze shaker. Voeg vervolgens 50g toe, schud en consumeer. Je kunt ook 50g toevoegen aan je voedingssupplementen.

Let op: We adviseren om alle porties adequaat af te meten met een weegschaal. Hoewel onze Myprotein schep zo nauwkeurig mogelijk is gemaakt, geldt deze niet ter vervanging van een gestandaardiseerd meetapparaat.

Zorg ervoor dat je de aanbevolen, dagelijkse dosis niet overschrijdt. Dit product is een voedingssupplement en dient niet ter vervanging geconsumeerd te worden van een evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Bewaar het op een koele, droge plek buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Gemaakt in een faciliteit die ook handelt in melk, soja, eieren, gluten en producten die hiervan gemaakt zijn.

Zonder smaak: 100% Karbo-Lyn® (homopolysacharide afkomstig van aardappel, rijst en maïs. 100% Zetmeel).

Voedingsinformatie

Portie - 1 lepel (25g)

Porties per container - 20 (1kg)

Voedingsinformatie

  Per 100g Per portie *RI
Energie 1700 kJ/400 kcal 510 kJ/120 kcal 6%
Vet 0 g 0 g 0%
  waarvan verzadigd 0 g 0 g 0%
Koolhydraten 100 g 30 g 12%
  waarvan suikers 0 g 0 g 0%
Proteïne 0 g 0 g 0%
Zout <0.01 g <0.01 g 0%

 

*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Deze voedingsinformtatie is gebaseerd op de versie zonder smaak. Indien je kiest voor een alternatieve smaak, houd er dan rekening mee dat de voedingswaarden kunnen verschillen .

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Karbo-Lyn®

Selecteer afbeelding

Karbo-Lyn®

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top