35% KORTING OP BESTSELLERS | CODE: 35BEST
35% KORTING OP BARS, DRANKEN EN SNACKS

Beste koolhydraten

Koolhydraten zijn de meest voorkomende vorm van energie voor ons lichaam en zou 55-75% van de inname via de voeding moeten uitmaken – van vitaal belang voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren, ongeacht het niveau.

Beste energy gel supplement

Energy Gel


Energiegels zijn ideaal voor het snel verhogen van de bloedsuikerspiegel bij een langere periode aan fysieke activiteit, zodat de bloedsuikers tijdens het sporten niet te laag worden. 


Onze Energy Elite Sports Gels zitten boordevol koolhydraten, elektrolyten en B-vitaminen. Deze geweldige gel die 75 mg cafeïne bevat, kan voor je geplande activiteit worden geconsumeerd om het meeste uit je lichaam te halen als het erop aankomt.

Shop nu

Beste oplosbare koolhydraat

100% Cyclic-Dextrin Koolhydraten


Na een intensieve periode van trainingen wil je het herstelproces zo snel mogelijk starten. Highly Branched Cyclic Dextrin is een sterk oplosbaar koolhydraatpoeder dat op effectieve wijze bijdraagt tot het herstel van de normale spierfunctie.


Een geweldige energiebron gecombineerd met PeptoPro en hoogwaardige caseïne om je spieren voor een langere periode te voeden. Dit product is ook vriendelijk voor mensen met gluten intoleranties, vegetariërs en veganisten.

Shop nu

Beste proteïne flapjack

Eiwit Flapjack


Deze eiwitrijke flapjacks zijn heerlijk zoet, maar zijn een stuk gezonder dan je standaard supermarktalternatief.


Helpend om je dagelijkse opname te verhogen, zitten zij vol met 20 g eiwit en bevatten ze veel koolhydraten afkomstig van haver. Ze zijn de perfecte brandstof voor een sessie in de sportschool of voor een oefening met hoge intensiteit. 


Verkrijgbaar in twee heerlijke smaken - Chocolate Chunk en Traditional Oat - en tevens verpakt, zodat je ook onderweg kunt genieten.

Shop nu

Beste supplement voor spierherstel

100% Maltodextrine Koolhydraten


Maltodextrine is geschikt voor iedereen die lange fysieke training volgt en zijn koolhydraatinname wil verhogen. 


Koolhydraten dragen bij aan het herstel van de normale spierfunctie na een zeer intensieve en / of langdurige lichamelijke oefening die leidt tot spiervermoeidheid en de uitputting van glycogeenvoorraden in skeletspieren.

Shop nu

Beste post-workout koolhydraatbron

100% Glucose Carbs


Een ideale koolhydraatbron na het sporten, 100% Glucose Carbs zijn de perfecte trainingspartner terwijl je je fitnessdoelen probeert te behalen. 


Krijg de koolhydraten die je nodig hebt uit een supersnelle en handige bron, deze blend absorbeert snel en helpt je spieren te herstellen - perfect om je weer snel terug te krijgen in de sportschool na een intensieve sessie.

Shop nu