• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Guarana Extract

22% Cafeïne

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

40% korting op niet-afgeprijsde producten - Kortingscode:40KORTING

40% korting op niet-afgeprijsde producten - Kortingscode: 40KORTING

Niet gevonden wat je zocht? Check onze bestsellers

Deze aanbieding is geldig tot en met 19/11/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€8,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Guarana Extract is een klein zaadje dat voornamelijk in Zuid Amerika, en vooral in het Amazone oerwoud, groeit. De zaadjes van de Guarana hebben een hoog cafeïne gehalte. Guarana heeft sterk effect op de stofwisselingssnelheid, onderdrukt de eetlust en verbeterd zowel de fysieke als mentale prestatie.

Guarana Extract kan de mentale alertheid vergoten, vermoeidheid bestrijden en het uithoudingsvermogen vergroten. Guarana wordt langzaam opgenomen en geeft daardoor een langdurigere toevoer van energie vergeleken met cafeïne. Dit supplement is vooral nuttig voor mensen die willen afvallen of hun uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Het wordt gesuggereerd dat Guaran de hersenen helpt vermoeidheidssignalen negeren. Hierdoor is guarana een zeer effectief supplement om op korte tijd de sportprestatie op het gebied van inspanning van hoge intensiteit, zoals gewichtheffen, te verbeteren.

Waarschuwing:
Guarana Extract is een kruid dat cafeïne bevat en moet niet overmatig gebruikt worden. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven dienen geen guarana extract te gebruiken. Overmatig gebruik kan het urinekanaal onder druk zetten, voor hartkloppingen of slapeloosheid zorgen. Guarana extract niet in combinatie met andere stimulerende middelen gebruiken. Neem in geval van twijfel contact op met huisarts.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Kan de mentale alertheid verhogen
 • Bestrijdt vermoeidheid
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, 400mg 1-3 maal daags. Wij bevbelen aan 400mg, 45 minuten voor de fysieke inspanning in te nemen.

Voeg 2 MP mini maatscheppen (400mg) toe aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk consumeren.

1 afgestreken Plastic Maatschep (mini) bevat 250mg (0.25g).

 

Ingrediënten

Dit bestaat voor 100% uit Guarana Extract, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Guarana Extract

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Guarana Extract

Selecteer afbeelding

Guarana Extract
Back to top