• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Guarana Extract

22% Cafeïne

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang 25% korting op jouw favoriete producten - Kortingscode 25KORTING

25% korting - Kortingscode: 25KORTING

Combineer met
2 kopen - 1 betalen op een selectie aan producten!

Deze aanbieding is geldig tot en met 21/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting is €75. Minimale besteding voor korting is €10
Shop Nu
€8,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Guarana Extract is een klein zaadje dat voornamelijk in Zuid Amerika, en vooral in het Amazone oerwoud, groeit. De zaadjes van de Guarana hebben een hoog cafeïne gehalte. Guarana heeft sterk effect op de stofwisselingssnelheid, onderdrukt de eetlust en verbeterd zowel de fysieke als mentale prestatie.

Guarana Extract kan de mentale alertheid vergoten, vermoeidheid bestrijden en het uithoudingsvermogen vergroten. Guarana wordt langzaam opgenomen en geeft daardoor een langdurigere toevoer van energie vergeleken met cafeïne. Dit supplement is vooral nuttig voor mensen die willen afvallen of hun uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Het wordt gesuggereerd dat Guaran de hersenen helpt vermoeidheidssignalen negeren. Hierdoor is guarana een zeer effectief supplement om op korte tijd de sportprestatie op het gebied van inspanning van hoge intensiteit, zoals gewichtheffen, te verbeteren.

Waarschuwing:
Guarana Extract is een kruid dat cafeïne bevat en moet niet overmatig gebruikt worden. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven dienen geen guarana extract te gebruiken. Overmatig gebruik kan het urinekanaal onder druk zetten, voor hartkloppingen of slapeloosheid zorgen. Guarana extract niet in combinatie met andere stimulerende middelen gebruiken. Neem in geval van twijfel contact op met huisarts.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Kan de mentale alertheid verhogen
 • Bestrijdt vermoeidheid
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, 400mg 1-3 maal daags. Wij bevbelen aan 400mg, 45 minuten voor de fysieke inspanning in te nemen.

Voeg 2 MP mini maatscheppen (400mg) toe aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk consumeren.

1 afgestreken Plastic Maatschep (mini) bevat 250mg (0.25g).

 

Ingrediënten

Dit bestaat voor 100% uit Guarana Extract, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

100% Guarana Extract

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Guarana Extract

Selecteer afbeelding

Guarana Extract

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top