• Veganistisch

    Veganistisch

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Groene thee extract

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

35% korting op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

Last van een winterdipje? Het is tijd om de winter van je af te schudden en om volop voor de lente te gaan! Help jezelf met ons ruime assortiment immuniteitsboosters.

Aanbieding geldig tot en met 2/03/2017 of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

Shop Nu

Was: €6,99 €4,89 Bespaar: €2,10

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Groene thee is één van de gezondste drankjes waar veel gezondheidsvoordelen aan verbonden zijn, dankzij de hoge concentraties van gezonde voedingsstoffen. Het is rijk aan een aantal vitaminen en mineralen en is uitstekende toevoeging aan ieder dieet. Het belangrijkste bestanddeel dat groene thee zo special maakt zijn de polyphenolen.

Polyphenolen komen in veel planten voor, waaronder druiven en ander fruit, en zijn één van de krachtigste antioxidanten. In de thee plant Camellia Sinensis komen vooral veel polyphenolen voor.

Vanwege de oxidatie of fermentatie bevat zwarte thee geen hoge concentraties polyphenolen.

Antioxidanten hebben een belangrijke functies in het menselijk lichaam, ze zorgen er onder andere voor dat schade door veroudering en vrije radicalen geminimaliseert wordt.

Epigallocatechinegallaat (EGCG), één van de krachtigste antioxidanten onder de polyphenolen (ongeveer 100 keer zo sterk als vitamine C) is het belangrijkste werkzame ingrediënt in groene thee.

Groene thee extract tabletten bieden dezelfde voordelen als normale groene thee, maar dan op een handigere manier.De tabletten zijn van echte theebladeren gemaakt, op een manier die ervoor zorgt dat alle voedingswaarden behouden blijven.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Krachtig antioxidant
  • Thermogenetische eigenschappen die gewichtsverlies kunnen bevorderen
  • Kan helpen het immuunsysteem verbeteren

Aanbevolen gebruik

Gebruiken als voedingssupplement, 1 tablet 1-3 maal daags bij de maaltijd innemen.

Dosering: 1 tablet

Doseringen per verpakking van 120 tabletten: 120
Doseringen per verpakking van 360 tabletten: 360

Waarschuwing: Overmatige consumptie van groene thee kan nerveuze prikkelbaarheid en slapeloosheid veroorzaken vanwege de cafeïne inhoud.

Ingrediënten

Groene thee 5:1 extract, microkristallijne cellulose, Di-Calciumfosfaat, gemodificeer maïszetmeel, magnesiumstearaat.

Zonder kunstmatige kleurstoffen & conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel & lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per 1 tablet:
Groene thee extract (20:1): 50mg (gelijk aan 1000mg groene thee bladeren)
Cafeïne: 4mg
Catechines: 20mg
Polyfenolen: 30mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Groene thee extract

Selecteer afbeelding

Groene thee extract