• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Eiwitpoeder

Nu verkrijgbaar in assortiment !

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€22,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Eieren zijn een goede bron van eiwitten, maar veel mensen willen het vet en de cholesterol in de dooier te vermijden. Eiwitpoeder is dus een handige manier om de eiwitinname te verhogen zonder het eiwit van de dooier te hoeven scheiden.

3.1 gram Eiwitpoeder is gelijk aan het eten van 1 ei (medium).

Ons eiwitpoeder is gesproeidroogd en verspreidbaar eiwit direct afkomstig van eieren en bevat goede voedingswaarden en aminozuurprofiel, met meer dan 80% eiwit (proteïne).

Whey proteïne is het eiwit met de beste biologische waarde, en caseïne wordt het langzaamst opgenomen, maar beiden hebben ook hun minpunten.

Whey proteïne wordt extreem snel gebasorbeerd, waardoor het ideaal is na een workout maar daardoor is er geen eiwitopname gedurende de rest van de dag.

Caseïne wordt daarentegen zeer langzaam geabsorbeerd en is daarom perfect om gedurende de dag je lichaam van de juiste eiwitten te voorzien, maar de biologische waarde is niet hoog genoeg, dus wordt niet al het eiwit geabsorbeerd.

Eiwitpoeder is een goede uitkomst: het eiwit wordt niet te snel, maar ook niet te langzaam opgenomen, en heeft een goedebiologische waarde.

Het eiwitpoeder wordt 3-4 uur lang opgenomen met goed resultaat. Je kunt het opzichzelf gebruiken of je eigen blend creëren samen met Whey en Caseïne om het beste van alle drie vormen van eiwit te krijgen.

Het aminozuurprofiel kan onder aan de pagina gevonden worden onder 'Certificates'.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Per gram 620% meer eiwitten dan een groot hardgekookt ei!
  • hoog eiwitgehalte (79%)
  • Draagt bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa
  • Laag in vet
  • Handig ingrediënt voor bakken& nbsp;.

Aanbevolen gebruik

Eiwitten dragen bij aan de groei en het onderhoud van de spiermassa, dus om te kunnen profiteren van de maximale voordelen van dit product wordt het aangeraden om 30 minuten voor of na de workout 1 grote scoop (30g) in een Myprotein shaker te mixen met 150-250ml water of melk. Daarnaast kun je het ook op ieder moment van de dag nuttigen om je eiwitinname te verhogen.

Bewaar op een koele, droge plaats buiten bereik van direct zonlicht. Dit product is bedoeld als ondersteuning van een actieve levensstijl en een gebalanceerd dieet. Daarnaast is het geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten

voor allergieën, zie ingrediënten in vetjes. Kan ook sporen van gluten, soja en melk bevatten.

Zonder smaak: Eiwitpoeder (100%)

Voedingsinformatie

Per 30g:
Energie: 113.0Kcal
Energie: 472.0kJ
Eiwit (dry basis): 25.8g
Eiwit (as-is): 24.3g
Koolhydraten: 1.3g
Fat: 0.1g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Eiwitpoeder

Selecteer afbeelding

Eiwitpoeder

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top