• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Appelzuur

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Ontvang 15% extra korting bovenop de sale! - 15EXTRANL

Sale tot 60% + 15% extra korting met de kortingscode - 15EXTRANL

De aanbieding is geldig tot en met 27/04/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Minimale besteding voor korting bedraagt €10.
Shop nu
Was: €15,99 €6,72 Bespaar: €9,27

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Appelzuur is nauw verwant aan Citroenzuur (Vitamine C), en komt van nature voor in verschillende voedingsmiddelen, zoals groene appels. Appelzuur kan vrij zuur en bitter smaken en wordt al jaren gebruikt in snoepgoed met een scherp en zure smaak. Appelzuur, als voedingssupplement kan het lichaam helpen energie uit voedingsstoffen te halen, en het wordt ook gelinkt aan de verbeterde sportprestatie van mensen die het als voedingssupplement gebruiken.

Appelzuur is één van de hoofdfruitzuren en komt in veel verschillende planten voor, vooral in appels. Het is aangetoond, dat als het ingenomen wordt als supplement naast een gezond dieet, appelzuur de energie kan verhogen, vooral tijdens inspanning.

Appelzuur, als het regelmatig ingenomen wordt, kan vooral voordeel opleveren voor mensen die aan duursporten doe, zoals hardlopen en fietsen, aanezien het de prestatie de prestatie verbeterd. Appelzuur werkt als onderdeel van het verteringsproces, en helpt het lichaam om op een efficiënte manier energie uit voedsel te verkrijgen, vooral in cellen waar er een tekort aan zuurstof is, zoals tijdens duursport op kan treden. Het gebruik van appelzuur tijdens de training of competitie kan een voordeel opleveren wanneer hypoxie optreedt, en de tijdsduur waarin het lichaam optimaal kan presteren wordt dus verlengd.

Recent medisch onderzoek heeft bovendien ook aangetoond dat appelzuur de pijn bij mensen met Fibromyalgie kan verlichten.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Bevordert de energieafgifte van voedingsstoffen
 • Geeft een boost wanneer er hypoxie optreedt tijdens de inspanning
 • Gelinkt aan pijnverlichting bij Fibromyalgie

Aanbevolen gebruik

As a dietary supplement we recommend consuming 800mg, daily preferably with a meal. Best consumed with your preferred amount of water or fruit juice. 1 x level MP Plastic Scoop (mini) weighs 340mg (0.34g).

Ingrediënten

This product is 100% Malic Acid with nothing added or taken away.

Voedingsinformatie

100% Appelzuur.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Appelzuur

Selecteer afbeelding

Appelzuur

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top