• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

Activate

Krachtige Stimulant

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% korting op vegan producten - Geen kortingscode vereist

Ontvang 35% op onze vegan producten!

De aanbieding is geldig tot en met 19/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling met een maximum korting van €75. Minimale besteding voor korting bedraagt €10. 

SHOP NU
€22,99

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Activate is een krachtige mix van energieverhogende ingrediënten die zijn samengesteld om jouw mentale focus en fysieke prestatie te verbeteren. De vooruitstrevende combinatie van Chocamine Plus®, Cafeïne, B Vitamines en antioxidanten helpt de energieniveaus verhogen en tegelijkertijd ook de denksnelheid, focus en mentale helderheid.

Activate zorgt ervoor dat de zenuwbanen gestimuleerd worden wat voor een goede communicatie tussen de hersenen en de spieren zorgt waardoor er een betere coördinatie is tijdens de training. Wanneer de vermoeidheid toeslaat in het centrale zenuwstelsel (CZS) kan de prestatie worden belemmerd door een verminderde trainingsintensiteit en trainingsduur. Het CZS kan sneller vermoeid raken dan de spieren, en daarom is het belangrijk om de zenuwbanen en het CZS alert te houden zodat je het gewenste trainingsniveau kunt berijken.

Één van de hoofdingrediënten in Activate is cafeïne, waarvan bewezen is dat het de kracht en het uithoudingsvermogen helpt verbeteren. Elke portie Activate levert 80 mg cafeïne, meer dan sommige populaire producten ontworpen om het CZS een stimulans te geven. De B Vitamines helpen het lichaam gebruik maken van opgeslagen energie en de antioxidentale eigenschappen van druivenzaadextraxt helpen vermoeidheid-inducerende vrije radicalen zoals melkzuur verwijderen. Tenslotte is ook Bioperine toegevoegd om het lichaam te ondersteunen in de absorptie van alle krachtige voedingsstoffen die zich in Activate bevinden.

Waarschuwing: Cafeïne is een krachtige stimulerende werking. Niet geschikt voor mensen onder de 16, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, mensen met een hoge bloeddruk (hypertensie), hart- en vaatziekten, of mensen met slaapproblemen. Iedere portie Activate bevat 80 mg cafeïne.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Krachtige stimulant
  • Bevordert de focus en de energie
  • 80mg cafeïne per dosering

Aanbevolen gebruik

Wij raden aan 2 capsules te consumeren wanneer je een mentale opkikker nodig hebt. Niet meer dan 1 dosering per uur of meer dan 2 doseringen per 24 uur innemen.

Dosering: 2 capsules

Doseringen per verpakking: 45

Ingrediënten

Cacao-extract, druivenpitextract, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), vulstof (dicalciumfosfaat), vitamine B6, antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), zwarte peper-extract (Bioperine ®), vitamine B12 , Biotine.

Allergenen:

Gemaakt in een faciliteit die omgaat met melk, soja, eieren, gluten en producten daarvan.

Voedingsinformatie

Dosering per 2 capsules:
Chocamine Plus® (levert 40mg cafeïne): 500mg
Druivenzaadextract (50% OPC): 190mg
Cafeïne: 80mg
Vitamine B6: 10mg
Bioperine: 5mg
Vitamine B12: 1mg
Biotine: 25mcg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Activate

Selecteer afbeelding

Activate

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top