ZOMER SALE: TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES
+ EXTRA 10% KORTING | CODE: 10BEST

Myprotein Supplementen

BMI Calculator

Gebruik onze calculator om je BMI te berekenen.

Bereken je Body Mass Index

Body Mass Index, of BMI, is een meting die wordt gebruikt om te bepalen of je je binnen een gezond gewichtsbereik voor jouw lengte bevindt.
Gender

Jouw BMI resultaten

Ondergewicht (BMI lager dan 18.5)

Normaal gewicht (BMI 18.5-25)

Overgewicht (BMI 25-30)

Zwaar overgewicht (BMI meer dan 30)

Ideale gewicht voor je lengte


Wat is BMI?

Door je gewicht te delen door je lengte, berekent BMI het gewichtsbereik waarin je momenteel past, of je nu ‘ondergewicht’, een ‘gezond’ gewicht, ‘overgewicht’ of ‘zwaarlijvig’ bent voor jouw lengte. BMI wordt vaak gebruikt om medische professionals te helpen het risico op chronische ziekten bij een patiënt te beoordelen. Let op: je BMI werkt alleen op gewicht en kan je niet vertellen of je te veel vet hebt, omdat het geen verschil kan zien tussen overtollig vet, spieren of botten.

Je BMI begrijpen (Ondergewicht)

BMI-bereik ondergewicht: lager dan 18,5

Wil je spieren opbouwen? Bekijk ons brede eiwitassortiment om je volgende favoriete product te vinden en voeding gemakkelijk te maken. We raden je aan je huisarts te raadplegen voordat je grote veranderingen in je dieet en trainingsregime doorvoert.

Je BMI begrijpen (Normaal gewicht)

Gezond gewicht BMI-bereik: 18,5 - 25

Je hebt een gezond gewicht, dus je hoeft niet af te vallen of aan te komen. Als je echter je gezondheid en conditie op peil wilt houden, bekijk dan ons voedingsaanbod om je training en voeding gemakkelijk te maken. We raden je aan je huisarts te raadplegen voordat je grote veranderingen in je dieet en trainingsregime doorvoert.

Je BMI begrijpen (Overgewicht)

BMI-bereik overgewicht: 25 - 30

Wil je afvallen? Bekijk onze supplementen voor gewichtsverlies voor producten die je helpen je fitnessdoel te bereiken. We raden je aan je huisarts te raadplegen voordat je grote veranderingen in je dieet en trainingsregime doorvoert.

Je BMI begrijpen (Zwaar overgewicht)

Obese BMI-bereik: hoger dan 30

Bekijk onze supplementen voor gewichtsverlies voor producten die je helpenjew fitnessdoel bereiken. We raden je aan je huisarts te raadplegen voordat je grote veranderingen in je dieet en trainingsregime doorvoert.

Laat producten zien voor mijn doel Laat producten zien voor mijn doel Laat producten zien voor mijn doel Laat producten zien voor mijn doel

Je BMI begrijpen:

In plaats van je zorgen te maken over de cijfers op de weegschaal, hebben we je lengte en gewicht gebruikt om je body mass index (BMI) te berekenen om erachter te komen in welk gewichtsbereik jij past.

BMI-bereiken:

Onder 18,5 - je bevindt zich in de categorie met ondergewicht. Dit kan een teken zijn dat je niet genoeg eet of mogelijke onderliggende medische aandoeningen aangeven. Je huisarts kan je helpen als je je zorgen maakt over ondergewicht.

18,5 tot 24,9 - Dit is het gezonde gewichtsbereik. Ga zo door!

25 tot 29,9 - De categorie met overgewicht. Mogelijk draag ​​je overtollig vet of heb je een grote hoeveelheid spieren. Het is altijd het beste om gezonde gewoonten op te bouwen, zoals gezond eten en actiever zijn.

30+ - Het zware overgewicht bereik. Er kunnen een paar redenen zijn waarom je in deze categorie zit, probeer ervoor te zorgen dat je een gezonde levensstijl leidt door gezond te eten en actief te zijn.

Nauwkeurigheid van BMI:

BMI houdt rekening met je lengte en gewicht om je in een gewichtsbereik te plaatsen. De rekenmachine kan echter geen onderscheid maken tussen spieren en vet. Dus als je een grote hoeveelheid spieren hebt ​​- wat dichter is dan vet, ben je mogelijk in de categorie overgewicht of zwaar overgewicht geplaatst.

De BMI-calculator kan ook geen rekening houden met je leeftijd, geslacht, etniciteit of wanneer je zwanger bent, dus we raden je aan om contact op te nemen met je huisarts als je je zorgen maakt over je gewicht.