Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Live met Tom Tuning | Instagram Q&A

Live met Tom Tuning | Instagram Q&A
Myprotein
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

Afgelopen donderdag 17 november vond er een live Q&A plaats met Tom Tuning. Tom heeft hierin een aantal nuttige en waardevolle vragen beantwoord op het gebied van fitness, mindset en voeding. Benieuwd?

Bekijk hier de Q&A op onze instagram pagina:

Waarom is Tom ooit begonnen met trainen?

'Ik zag dat ik ergens invloed op had. Ik was als kind heel erg onzeker. Ik zag dat naar de sportschool gaan, op mijn eten letten écht invloed op had. Op het moment dat je merkt wat training voor je gevoel doet, wordt het echt verslavend. Het gaf me zoveel zelfvertrouwen, doordat ik het verschil zag, door de moeite die ik erin stopte.'

'Fitness heeft mij dan ook echt alles gebracht, alles! Sporten heeft mij gebracht dat ik mij echt goed voel met wie ik ben. Daarnaast heeft het me op het pad van persoonlijke ontwikkeling gebracht, mezelf fysiek én mentaal verbeteren. Ook professioneel heeft het me verder gebracht. Daarom vind ik het zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik zorg dat sporten altijd in mijn dagen zit. Het blijft een belangrijke basis, zodat al die andere dingen goed blijven lopen.'

Wat is de grootste les die Tom ooit heeft geleerd op persoonlijk vlak?

'Jij als persoon staat NIET in steen gegraveerd. Hoe je nu ook bent, je kan veranderen naar de persoon die je wilt zijn. Als ik me had vastgehouden aan de Tom van 15 jaar, dan was ik nog steeds die gamer die teveel at, overgewicht had en niet-sociaal was. Je kan je persoonlijkheid veranderen, zelfvertrouwen en discipline opbouwen. Je kan alle eigenschappen die je maar wilt hebben opbouwen. Besef dat je jezelf kan verbeteren als persoon naar een betere versie. Dat is mijn grootste les.'

Wil je meer weten over Tom? Bekijk zijn hele Q&A op onze instagram pagina of lees dit artikel:

Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein