TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES | GEEN CODE NODIG
PLUS 25% KORTING OP CLEAR WHEY ISOLATE

Trade Partner

Word een officiële wederverkoper

WAAROM MYPROTEIN?

Ons doel is om het grootste sportvoedingmerk ter wereld te zijn en onze successen te delen met al onze partners en klanten.

Myprotein is opgericht in 2004 en is ongelooflijk snel gegroeid tot het nummer 1 sportvoedingsmerk van Europa, dat wereldwijd in niet minder dan 50 landen actief is en wereldwijd wordt verzonden.AANMELDEN

KWALITEIT

We zijn 100% toegewijd om de hoogste kwaliteit op de markt te leveren tegen de beste prijzen. Myprotein gebruikt de nieuwste principes van HACCP en GMP om 'best in class' te blijven.

Daarnaast blijft onze kwaliteitsafdeling gebruikmaken van een onafhankelijk laboratorium om volledige microbiologische veiligheid te garanderen.

AANMELDEN

INNOVATIE

We ontwikkelen voortdurend nieuwe producten om ons assortiment in de voorhoede van de sector te houden. Gemiddeld lanceren we tien nieuwe producten per maand, dus houd je ogen open om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van onze nieuwste innovaties.

Naast opwindende nieuwe producten, beschikken we ook over een van de breedste en smakelijkste smaakbereiken ter wereld, om ervoor te zorgen dat u en uw klanten altijd iets kunnen vinden dat bij uw smaakpapillen past.

AANMELDEN

1-2-1 SUPPORT

Op maat gemaakt marketingmateriaal - gratis Myprotein-merchandise om u te helpen onze producten efficiënter op te slaan en te verkopen.

Toegewijde persoonlijke accountmanager - directe ondersteuning door onze experts uit de sector, waarbij u wordt geïnformeerd over de nieuwste voedingsstrends en voordelen.

Maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe productontwikkeling - zodat u op de hoogte blijft van al onze nieuwste releases en incentives.

AANMELDEN