Thermopure

ondersteunt vetverbranding

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

30% korting op alle items behalve kleding! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is geldig tot en met 18/01/2018 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.
SHOP NU
€17,49

Beschikbaar klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Waarom hebben we Thermopure ontworpen?

Thermopure is een krachtige formule met een scala aan ingrediënten om een veelheid van training doelstellingen te ondersteunen. Wanneer je wilt trainen, of het nu spinning bij zonsopgang of het bijwonen van een explosieve workoutsessie is na het werk, je lichaam maximale energie nodig, drive en focus om je die belangrijke doelen te laten bereiken.

Hoe hebben we Thermopure ontworpen?

Vooruitlopend op de curve in innovatie, Thermopure biedt een unieke combinatie van vertrouwde en populaire ingrediënten. Met elke portie, wordt je lichaam gevoed met een scala aan B-vitamines, 120 mcg van Chromium (als chroompicolinaat), 150 mg cafeïne, 375mg van groene thee-extract, 200 mg L-tyrosine, 125 mg van L-theanine en een vleugje cayennepeper poeder.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

  • 21 mcg vitamine B12 en 5 mg vitamine B6 bevatten een verscheidenheid aan voordelen. Ten eerste zullen zij bijdragen om vermoeidheid te verminderen gedurende de dag. Ten tweede, zullen zij normale energie metabolisme verbeteren, wat essentieel isgedurende de dag wanneer het lichaam vetten, koolhydraten en eiwitten verbrandt. Ten slotte zal het de normale functie van je immuunsysteem ondersteunen, wat onder grote nadruk wordt gelegd bij het trainen.
  • 150 mg cafeïne (gelijk aan 2 x kleine cappuccino) is wetenschappelijk bewezen om de alertheid en concentratie te verhogen, waardoor je die explosieve energie krijgt om jezelf verder te duwen.
  • Naast het helpen van je macronutriënten metabolisme, zal 120 mcg van chroom steun bieden aan de handhaving van normale bloedsuikerspiegel, dat is essentieel voor je gezondheid en het welzijn.

Is dit product voor mij?

Thermopure is gericht op de mannelijke en vrouwelijke atleet, bodybuilder of sport liefhebber die op zoek is naar een mix van belangrijke voedingsstoffen en mineralen in een makkelijk te consumeren capsule. < / p>

Wanneer moet ik Thermopure gebruiken?

Om de maximale voordelen van Thermopure te benutten, raden we aan het consumeren van 1 portie (3 capsules) 45-60 minuten voor de training 's ochtends met een glas water of sap. Als alternatief, consumeren op elk moment van de dag.

Houd er rekening mee dat de etikettering van dit product wordt geleverd in het Engels als een minimum. Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins kunnen ook aanwezig op een product per product basis.

Belangrijkste voordelen

  • Ondersteunt de macronutriënten metabolisme
  • Biedt 150mg van cafeïne voor de alertheid en concentratie
  • Bevat Vitamine B6 en B12

Aanbevolen gebruik

Consumeer 3 capsules per dag. Best op een lege maag voor de training. Op niet-trainings dagen, verbruiken 1 capsule 's morgens,' s middags en 's avonds.

Waarschuwing: hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. bevat 150 mg cafeïne per portie. Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Houd in een koele droge plaats buiten direct zonlicht. Niet geschikt voor vegetariërs. Bewaar buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Groene thee extract (95% Polyphenolen), Capsule (Gelatine), L Chroompicolinaat, Cellulose (Vulmiddel), Cafeïne, L Theanine (98%), Raspberry Ketonen, Capsicum extract (30,000?50,000 SHU), Magnesiumstearaat (Antiklontermiddel), Siliciumdioxide, Vitamine B6 (in de vorm van Pyridoxine HCl), Bioperine, Chromium (in de vorm van Chromium Picolinaat), Vitamine B12.

Zonder kunstmatige kleurstoffen & conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel & lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker. GGO vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per 3 capsules:
Polyphenolen (van groente thee extract [ongeveer 95% polyphenolen (UV), 50% EGCG (HPLC)]): 356.25mg
Thermogenetische mix (Cafeïne, Raspberry Ketonen, Cayennepoeder (30,000-50,000 SHU): 300mg
L Tyrosine: 200mg
L Theanine: 125mg
Vitamine B6 (in de vorm van Pyridoxine HCl): 5mg
Bioperine: 5mg
Chromium (as Chromium Picolinaat): 120µg
Vitamine B12: 21µg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Thermopure

Selecteer afbeelding

Thermopure

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top