• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Pulse V4

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Hoe het werkt:

1. Ontvang jouw code - Log in en ontvang je unieke referral code.

2.Je vriend plaatst een bestelling - Je vriend ontvangt 25% korting op de eerste bestelling als die meer dan €30 bedraagt!

3. Geniet van je krediet - Verdien €10 voor elke succesvolle verwijzing!

Begin nu!

Was: €24,99 €18,72 Bespaar: €6,27

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Pulse® V4 is onze krachtigste pre-workout formule, die een aantal goed onderzochte prestatieverbeterende supplementen combineert. De formule is ontworpen om de energie, pomp en mentale focus te verhogen, en je daardoor te helpen de beste en meest effectieve workout te doen. Iedere dosering van 17g Pulse® V4 levert 9.2g van onze exclusieve ‘prestatie en pomp’mix: een mix van Creapure®, AAKG, betà-alanine, en citrulline malaat die je een ongeëvenaarde en verlengde spier pomp geeft. AAKG helpt de NO productie aansporen voor een een verbeterde vasculariteit en pomp, en dus een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen aan de werkende spieren. De creatine monohydraat in Creapure® boost de ATP-opslag, een bron van explosieve energie, waardoor je dus langer en harder kunt werken. Betà-alanine en citrulline malaat werken synergetisch samen in het bufferen van gifstoffen zoals melkzuur, waardoor het vermoeidheidsgevoel vertraagd wordt en je dus die extra reps kunt volbrengen. Elke portie Pulse® V4 bevat ook onze unieke ‘focus en energie’ mix, wat een combinatie is van tyrosine, taurine, guaraná en cafeïne bedoeld om een constante focus en extreme energie te kunnen leveren, wat een intensere workout en snellere ‘gains’ in staat stelt. Deze unieke mix kan de energie en de mentale alertness verhogen vanwege de toegevoegde Tyrosine wat de productie van belangrijke neurotransmitters voor de focus en concentratie verhoogt. Pulse® V4 is de ideale formule voor iedere sporter die hun trainingen willen verbeteren en hun prestatie een niveau verder willen tillen. Waarschuwing: het is niet aangeraden om andere producten op basis van cafeïne of creatine tegelijkertijd met Pulse® V4 te gebruiken. Voor het consumeren van Pulse® V4 contact opnemen met een arts als je onbekend bent met je huidige gezondheidstoestand of bestaande medische aandoeningen hebt zoals maar niet beperkt tot: hoge of lage bloeddruk, hartritmestoornissen, beroerte, hart-, lever-, of schildklieraandoeningen, angststoornis, depressie, epilepsie, psychiatrische aandoeningen, diabetes, pernicieuze bloedarmoede, moeilijkheden bij het urineren vanwege een vergrootte prostaat, of wanneer men MAO-remmers of andere medicatie neemt. NIET geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of brostvoeding geven. NIET gebruiken als men gevoelig is voor uitdroging (dehydratie) of wanneer men is blootgesteld aan overmatige hitte. Inname verminderen of stopzetten wanneer slapeloosheid, tremoren, duizeligheid, nervositeit, hoofdpijn of hartkloppingen optreden. Pulse® V4 is alleen geschikt voor consumptie door gezonde volwassen die tussen de 18 en 50 jaar oud zijn. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Pulse® V4 dient in een luchtdichte verpakking of container te worden opgeslagen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Verbeterde focus en mentale alertheid
  • Uitstekende 'vasculariteit'
  • Verbeterde energie

Aanbevolen gebruik

Om de tolerantie voor Pulse® V4 te kunnen bepalen raden wij met de 'intermediate'gebruiksaanwijzingen te beginnen. Zodra de tolerantie is bepaald kun je ervoor kiezen om de 'experienced' gebruiksaanwijzingen te volgen. NIET meer dan één portie per 24 uur innemen, en alleen op trainingsdagen innemen. 'Intermediate' gebruiker: Voeg 8.5 gram (ongeveer gelijk aan 3 afgestreken kleine MP maatscheppen) toe aan 100-150ml water. Voor het beste resultaat ongeveer 30 minuten voor de workout consumeren. 'Experienced' gebruiker: Voeg 17 gram (ongeveer gelijk aan 6 afgestreken kleine MP maatscheppen) toe aan 200-300ml water. Voor het beste resultaat 30 minuten voor de workout consumeren. 1 x afgestreken MP Plastic maatschep (klein) bevat 2.9g.

Ingrediënten

Creatine monohydraat (Creapure®), arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG), L tyrosine, dextrose, betà-alanine, citrulline malaat, citroenzuur, kleurstof (Bietenrood [alleen bij de smaak: Berry Blast], Anthocyaan [alleen bij de smaak: Berry Blast], Carotean [alleen bij de smaak: Tropical Storm]), smaakstof, taurine, guaraná extract, cafeïne, zoetstof (Sucralose®).

Voedingsinformatie

Per 17g:Energie (kJ): 33Energie (Kcal): 8Eiwit (as-is): 0.0gKoolhydraten: 2.0gVet: 0.0gActieve ingredients per 17g serving:Perform and Pump blend (Creapure [4g], AAKG, Beta Alanine, Citrulline Malate) 9.2gFocus and Energise Matrix (L Tyrosine, Taurine, Guarana Extract, Caffeine) 3.8g A 17g serving of Pulse® contains approximately 168.4mg of caffeine.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Pulse V4

Selecteer afbeelding

Pulse V4