PRE:PARE

Pre-workout formule voor duursport

Sale! | Tot 60% korting + tot 20% extra! - Kortingscode: MEER

Tot 60% korting + tot 20% EXTRA! - Kortingscode: MEER

We hebben een sale en om die voor jou extra speciaal te maken kan je als je snel bent nog 20% extra besparen! Maar haast je want de korting daalt elk uur met 1%

Aanbieding geldig tot en met 27/02/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€40,49
Niet op voorraad

Productoverzicht

PRE:PARE is onderdeel van het Myprotein voedingsstoffenschema wat specifiek ontworpen is om aan de lichaamsbehoefte aan voedingsstoffen te voorzien, voor, tijdens en na het sporten.

PRE:PARE is ontwopern om voor het sporten geconsumeerd te worden om het lichaam voor te bereiden op de taak die het te wachten staat. Dit krachtige supplement biedt de voeding voor lichaam en geest die ervoor zorgt dat je een vliegende start zult maken, door middel van een combinatie van koolhydraten, eiwitten en cafeïne.

De spieren hebben brandstof nodig voor het sporten, en daarom hebben we een vooruitstrevende koolhydraatmix toegevoegd om het lichaam glycogeen (de lievelingsbrandstof van het lichaam) te kunnen leveren. Wanneer je begint met de training moet het lichaam een goede voorraad glycogeen hebben, en PRE:PARE kan daarvoor zorgen als je het 30-60 minuten voor het sporten consumeert. Cafeïne helpt de geest te stimuleren en is een zeer populair supplement onder sporters die op hun hoogste niveau willen presteren. We hebben ook een rijke hoeveelheid eiwitten toegevoegd zodat er geen waardevolle spiermassa afgebroken hoeft te worden om energie te kunnen leveren, waardoor het herstelproces een stuk soepeler zal verlopen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Wetenschappelijk ontworpen pre-workout formule voor duursport
  • Helpt ervoor zorgen dat je gehydrateerd blijft
  • Optimale verhouding koolhydraten:eiwit
  • Bevat Palatinose™ & PeptoPro®

Aanbevolen gebruik

Schenk 400-500ml water in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens anderhalve MP maatschep (groot) toe (50g), shaken en consumeren. Wij raden aan dit products 30-60 minuten voor het trainen te consumeren.

1 afgestreken MP Plastic maatschep (groot) bevat 34g.

Ingrediënten

PRE:PARE koolhydraatmix (isomaltulose [Palatinose™], maltodextrine, fructose), PRE:PARE eiwitmix (wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat, caseïne hydrolysaten [PeptoPro®]), middellange keten tri-glyceriden, smaakstof, citroenzuur, cafeïne, emulgator (sojalecithine), zoetstof (Sucralose®), kleurstof (anthocyaan).

Voedingsinformatie

Per portie van 50g:
Energie (kJ): 1052
Energie (kcal): 251
Eiwit (g): 13.6
Koolhydraten (g): 26.0
Vet (g): 4.1

Iedere portie van 50g bevat ook:
Middellange keten triglyceriden (g): 5
Cafeïne (mg): 80

Per portie van 100g:
Energie (kJ): 2104
Energie (kcal): 502
Eiwit (g): 27.2
Koolhydraten (g): 52
Vet (g): 8.2

Iedere portie van 100g bevat ook:
Middellange keten triglyceriden (g): 10
Cafeïne (mg): 160

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

PRE:PARE

Selecteer afbeelding

PRE:PARE