• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisch

    Vegetarisch

Micellar Caseïne - Geteste Batch Assortiment

Geteste Batch

30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

30% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: 30KORTING

Deze aanbieding is beperkte tijd geldig. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
€22,49
Niet op voorraad

Productoverzicht

Micellar Caseïne is per batch/partij getest binnen de richtlijnen van de World Anti-Doping Agency (WADA) en is ISO 17025 gecertificeerd. Hierdoor is het zeker dat er geen van nature aanwezige verboden stoffen aanwezig zijn.

Wat is Micellar Caseïne?

Micellar Caseïne is een langzaam verteerbaar eiwit die wordt gewonnen uit melk. Micellar Caseïne wordt langzaam opgenomen door de maag, waardoor de aminozuren worden verspreid over een langere tijd. Hierdoor is Micellar Caseïne een geschikt supplement voor tussen maaltijden in en voor het slapen. Normaalgesproken heb je tijdens de slaap geen voedingsstoffen, aangezien je niet kunt eten. Caseïne zorgt er voor dat je ook 's nachts aminozuren binnenkrijgt.

Micellar Caseïne Voordelen

Micellar Caseïne heeft een compleet aminozuur-profiel en bevat BCAA's. Eiwit draagt bij aan de groei en onderhoud van spiermassa, en voor de groei en ontwikkeling van botten in kinderen.

Voor wie is Micellar Caseïne geschikt?

Voor iedereen die lange tijd aan fysieke training doet is het belangrijk om de juiste voeding te krijgen. Het lichaam moet de juiste voedingsstoffen krijgen om optimaal te presteren en ontwikkelen. Deze voedingstoffen kunnen komen uit voedsel of supplementen en zijn voor veel lichaamsprocessen nodig. Als een voedingssupplement raden we 2-3 dosissen aan per dag, tussen maaltijden in en voor het slapengaan.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Draagt bij aan de groei en het onderhoud van vetvrije spiermassa
  • Gebruik vóór het slapen of tussen de maaltijden door
  • Langzaam verterend eiwit

Aanbevolen gebruik

Voeg 200-300ml water of halfvolle melk toe (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg daarna anderhalf maatschep toe (30g), shake en drink. Gebruik de shake vlak voor het slapen voor optimale resultaten, het kan ook tussen maaltijden in worden gebruikt, 2-3 keer per dag. Exlusief maatschep.

Ingrediënten

Micellar Caseïne, emulgator (Soja Lecithine).

Voedingsinformatie

PER 100g:
Energie (kJ/kcal): 1518/358
Vet: 1.5g
waarvan verzadigd: 0.8g
Koolhydraten: 6.0g
waarvan suiker: 4.0g
Eiwit: 80g
Zout: 0.4g

PER 30g DOSIS:
Energie (kJ/kcal): 455/107
Vet: 0.5g
Waarvan verzadigd: 0.2g
Koolhydraten: 1.8g
waarvan suiker: 1.2g
Eiwit: 24g
Zout: 0.1g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Micellar Caseïne - Geteste Batch Assortiment

Selecteer afbeelding

Micellar Caseïne - Geteste Batch Assortiment
Back to top