toegevoegd

Onze excuses, er lijkt een fout te zijn opgetreden. Probeer het opnieuw.

Hoeveelheid:

Totaal: ( items in je winkelwagentje)

Het gezochte product wordt helaas niet meer geproduceerd.

Other customers purchased instead

Aanbieding
Chocamine® Plus (Cacaopoeder)

Chocamine® Plus (Cacaopoeder)

 • Vegetarisch
 • Veganistisch
 • Glutenvrij
EUR

30% korting op dit product bij besteding van €25
Code: 30@25

Ontvang 30% korting wanneer je €25 uitgeeft met de code: 30@25

Ontvang 15% korting wanneer je minder dan €25 uitgeeft!
Shop nu

Uitverkocht

 • Productinformatie

  Chocamine® Plus is een cacaoextract dat dezelfde geur, smaak en gezondheidsvoordelen als chocola heeft maar dan zonder de onnodige en vaak ongezonde ingrediënten (zoals vet en suiker). Het is een natuurlijk en veilig te gebruiken chocoladesupplement dat de eetlust kan helpen onderdrukken en heeft ook een mild stimulerend effect.

  Chocamine® Plus heeft een aantal gezondheidsvoordelen, waaronder toegenomen energie, onderdrukte eetlust, verhoogde vetverbranding, verbeterde gemoedstoestangd, verbeterde concentratie, hogere alertheid, afrodisiacale eigenschappen en een verbeterde fysieke prestatie.

  Chocamine® Plus bevat een aantal actieve ingrediënten die samen voor de verschillende gezondheidsvoordelen zorgen. De ingrediënten zijn onder meer methylxanthines (theobromine, cafeïne, en theofylline), biogene aminen (fenylethylamine and tyramine), aminozuren (fenylalanine, tryptofaan en tyrosine) en mineralen (hoog magnesiumgehalte). Chocamine® Plus bevat duidelijk veel heilzame ingrediënten, vooral voor diegenen die graag het centrale zenuwstelsel willen stimuleren, en de eetlust onderdrukken.

  Chocamine® Plus wordt vaak aan afval-producten toegevoegd die verschillende ingrediënten combineren. 1g Chocamine® Plus bevat ongeveer 80mg cafeïne.

  Waarschuwing: Wees voorzichtig met de dosering van Chocamine® Plus, het is een sterk poeder dat slechte bijwerkingen kan hebben als er meer dan de aanbevolen hoeveelheid genomen wordt. Het is aanbevolen niet meer dan 500mg per portie te consumeren (wij raden aan een precisieweegschaal te gebruiken).

  Chocamine® is een geregistreerd handelsmerk. Patent # 7,048,941

  Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

  Belangrijkste voordelen
  • Natuurlijk extract afkomstig van cacao
  • Kan de lichamelijke capaciteit om vet te verbranden verbeteren
  • Verbetert de gemoedstoestand en fysieke prestatie
 • Aanbevolen gebruik

  Gebruiken als voedingssupplement, 500mg éénmaal daags.

  Voeg 2 MP mini maatscheppen (500mg) toe aan de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap en onmiddelijk consumeren. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet ovrschrijden.

  1 afgestreken MP Plastic Maatschep (mini) bevat 230mg (0.23g).

 • Ingrediënten

  Dit product bestaat voor 100% uit Chocamine®, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

 • Voedingsinformatie

  100% Chocamine®

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Back to top