• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Chlorella Poeder

Chlorella Poeder & ndash; Organisch

Birthday sale | Tot 70% korting + 15% extra! - Kortingscode: EXTRA15

Birthday sale | Tot 70% korting + 15% EXTRA! - Kortingscode: EXTRA15

Vier onze verjaardag met waanzinnige kortingen tot wel 70% op al onze producten! Maar daar blijft het niet bij want met de kortingscode EXTRA15 ontvang je nog 15% extra korting bovenop de sale prijzen! 

Aanbieding geldig tot en met 28/05/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€37,49
Niet op voorraad

Productoverzicht

Chlorella is een ééncellige groene zoetwateralg en is één van de oudste vormen van leven op aarde. Chlorella wordt tot de ‘whole foods’ gerekend vanwege de rijke concentraties voedingsstoffen noodzakelijk voor het menselijk lichaam die het bevat.

Chlorella bevat zeer veel eiwit, essentiële vetzuren, vitaminen, vezels en nucleïnezuren (RNA & DNA). De voorstanders van chlorella beweren dat het een aantal gezondheidsvoordelen heeft, zoals bijvoorbeeld: evenwichtige voedingsstof, gewichtscontrole, bloedzuiverende werking, verhoogde alkaliniteit, verlaagde bloeddruk en een goede ondersteuning van het immuunsysteem. Verder bevordert het hoge eiwitgehalte van chorella de groei en het herstel van lichaamsweefsel.

Van alle planten heeft chorella de hoogste concentratie chlorophyl. Chlorphyl lijkt qua structuur sterk op hemoglobine en heeft daardoor een verbeterende werking op het zuurstof dragend vermogen van het bloed. Zuurstofrijk bloed heeft een aantal gezondheidsvoordelen, zoals een verbeterde hersenfunctie en een betere bescherming tegen schadelijke gifstoffen.

Chlorella heeft ook krachtige eigenschappen als antioxidant, wat het lichaam helpt in de strijd tegen ziekte en schadelijke vrije radicalen en gifstoffen. Het verwijderen van gifstoffen helpt het reinigen van het bloed, de lever en de darmen. Verder levert chlorella grote hoeveelheden bèta-caroteen, vitamine B12 en ijzer. De hoge concentraties antioxidanten, RNA en DNA kunnen het verouderingsproces vertragen, wat verder ondersteund wordt door de verhoging van de alkaliniteit wat de zuurgraad van het lichaam onder controle helpt houden en dus voor optimale celprestatie zorgt.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Hoogste chlorophyl concentratie van alle planten
 • Uitstekend eiwitgehalte
 • Krachtige ontgiftingseigenschappen

Aanbevolen gebruik

Schenk 150-250ml water, vruchtensap of andere drank in onze shaker. Voeg vervolgens anderhalve MP maatscheppen (klein) toe (4g), shaken en consumeren. 1-3 porties per dag consumeren.

Chlorella poeder moet geleidelijk aan het dieet worden toegevoegd, zodat het lichaam aan de ontgiftingsreactie gewend kan raken

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 3g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Dir product bestaat voor 100% uit Chlorellapoeder, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

Per 4g:
Energie: 70.0cal
Energie: 126.0kJ
Eiwit (as-is): 2.4g
Vet: 0.4g
waarvan verzadigd: 0.08g
Koolhydraten: 0.8g
Voedingsvezels: 0.08g
Chlorophyl: 83.3mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Chlorella Poeder

Selecteer afbeelding

Chlorella Poeder