TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES | GEEN CODE NODIG
PLUS 25% KORTING OP CLEAR WHEY ISOLATE

Beste Eiwitshake

De meeste van onze eiwitten komen uit dierlijke voedingsbronnen - vlees, zuivel en eieren - maar eiwitshakes zijn een populaire en superhandige manier om meer eiwitten in ons dieet te krijgen. Als je nieuw bent met eiwitshakes, weet je waarschijnlijk dat ze in vele vormen voorkomen en zul je je misschien afvragen: wat is het beste eiwitpoeder voor mij?

Best smakende eiwitpoeder

THE Whey™


Ons ultra-premium wei-eiwit is gemaakt met behulp van deskundige filtersystemen en de beste ingrediënten. De optimale combinatie van isolate, concentrate en hydrolysed eiwitten zet een nieuwe standaard voor sportvoeding - het is de keuze van kampioenen.


Thewhey ™ staat hoog aangeschreven om zijn smaak en zachtheid en is heerlijk in combinatie met water of melk. Het komt in zes heerlijke smaken, waaronder Chocolate Caramel.

Shop Nu

Beste eiwitpoeder voor spieropbouw

Impact Whey Isolate


Zeg hallo tegen een van de puurste wei-eiwitten op de markt. Ons Impact Whey Isolate ondergaat een zuiverings- en verfijningsproces om een maximaal eiwitgehalte te garanderen. Het resultaat? Een poeder dat voor 90% uit eiwitten bestaat, weinig vet bevat met minder dan 1 gram aan koolhydraten - de perfecte keuze als je ook de calorieën in de gaten wilt houden!


Wist je dat? Het is geclassificeerd als klasse A door onafhankelijke tester Labdoor voor zowel kwaliteit als waarde. Het is dus officieel gecertificeerd als een van de beste beschikbare eiwitpoeders.

Shop Nu

Beste eiwitpoeder voor gewichtsverlies

Impact Diet Whey


Eiwit helpt bij het groeien en behouden van belangrijke spiermassa en ondersteunt je doel om er goed en strak uit te zien. We hebben choline, groene thee-extract en CLA toegevoegd - belangrijke dieetingrediënten die je ambities ondersteunen.


Bovendien hebben we extra glutamine toegevoegd, dat van nature in eiwitten voorkomt en helpt bij het opbouwen en repareren van nieuwe spieren. Dit is super belangrijk voor je herstel, zodat je je sessie na sessie het beste voelt.

Shop Nu

Beste soja eiwit

Soja Eiwit Isolaat


Onze soja-eiwitisolaat is een onverslaanbare keuze voor vegetariërs, veganisten - ongeacht hun specifieke fitnessdoelen.


Gemaakt van ontvette sojabonen, gebruiken we een innovatief proces om vetten en koolhydraten te minimaliseren, terwijl we het eiwitgehalte maximaliseren tot een indrukwekkende 27 g per portie.

Shop Nu

Beste exlusieve whey

The Whey+


THE Whey + is onze meest geavanceerde vorm van wei -met 26 g hoogwaardige eiwitten naast een toegevoegde 6,5 g time-release BCAA's. Onze PhaseTech ™ -technologie voor tijdrelease geeft je uren na de training een langdurende boost van ingrediënten, zodat je keer op keer terug kunt naar de sportschool.


Het is wetenschappelijk bewezen dat eiwit bijdraagt aan de groei en instandhouding van spiermassa, waardoor het ideaal is voor al je fitnessdoelen - of dat nu het verbeteren van je conditie is of het toevoegen van een paar extra kilo's aan je squat.

Shop Nu

Best verkochte whey

Impact Whey Protein


Het # 1 eiwitpoeder van Nederland. Onze Impact Whey Protein is geclassificeerd als klasse A door onafhankelijke tester Labdoor voor zowel kwaliteit als waarde en is officieel gecertificeerd als een van de beste eiwitpoeders op de markt.


Gemaakt met premium wei, bevat het een indrukwekkende 21 g eiwit per portie. Hiermee krijg je het eiwit dat je nodig hebt uit een hoogwaardige bron.

Shop Nu

Beste alles-in-1 eiwitpoeder

Extreme Perform Blend


Deze unieke alles-in-één formule bevat 40 g hoogwaardige eiwitten per portie, een combinatie van weiconcentraat en isolaat, koolhydraten, creatinemonohydraat en HMB - dat is pure goedheid in een snelle, heerlijke en voedzame shake.


Deze blend is op maat gemaakt voor de toegewijde sporter - om je de voedingsstoffen te geven die je helpen te slagen.

Shop Nu

Beste eiwitpoeder voor het bulken

Extreme Gainer Blend


Wil je kracht en spiermassa opbouwen? Onze Extreme Gainer Blend is de formule waarop je hebt gewacht.


Met maar liefst 35 g eiwit bij elke portie naast een enorme 62 g koolhydraten - die je spieren helpen te herstellen na het trainen, zodat je sessie sessie na sessie kunt blijven gaan. Met 502 calorieën per portie is dit je perfecte gain shake.

Shop Nu

Beste caseïne eiwit

Slow-release Casein


Wil je de hele nacht door profiteren van hoogwaardige eiwitten? Onze Micellar Caseïne levert 23 g langzaam afgevend eiwit aan de spieren, wanneer je dit het meest nodig hebt.


Het duurt veel langer voordat het wordt verteerd en door het lichaam wordt gebruikt. Dit maakt ’t het beste eiwitpoeder om die langdurige afgifte van eiwitten te krijgen, zelfs terwijl je slaapt.

Shop Nu
Impact Whey Isolate Impact Diet Whey Soy Protein Isolate Impact Whey Protein
Impact Whey Isolate
Best Protein Powder For Building Muscle
Impact Diet Whey
Best Protein Powder For Weight Loss
Soy Protein Isolate
Best Soy Protein
Impact Whey Protein
Best-Selling Whey
 
  Why choose?
Why choose? Our blend undergoes purification process to ensure a high protein and minimal carb blend. Great for your weight-loss goal with minimal carbs, and we've added glutamine. Crafted from soy beans, plant-based followers can enjoy protein without the carbs Rated #1 Protein Powder by Labdoor, you can ensure our blend is high-quality.
  Main ingredients
Main ingredients Whey Protein Concentrate (82% protein) Whey Protein Isolate (90% protein) Whey Protein Isolate (90% protein) Whey Protein Isolate (82% protein), GrowPlex™
  Protein
Protein 23g per 25g 35g per 60g 27g per 30g 21g per 25g
  Carbohydrates
Carbohydrates 0.6g per 25g 3.8g per 60g 1.5g per 30g 1g per 25g
  of which sugars
of which sugars 0.6g per 25g 1.1g per 60g 1.5g per 30g 1g per 25g
  Fat
Fat 0.1g per 25g 5.6g per 60g 0.2g per 30g 1.9g per 25g
  Calories
Calories 93kcal per 25g 223kcal per 60g 116kcal per 30g 103kcal per 25g