ZOMER SALE: TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES
+ EXTRA 10% KORTING | CODE: 10BEST

Beste Eiwitrepen

Beste Eiwitrepen

Op zoek naar een voedzame snack? Ons assortiment eiwitrepen is ontworpen om je de ideale balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten te geven ter ondersteuning van je voedings- en trainingsdoelen.

Beste eiwitreep met weinig suiker

Carb Crusher


Carb Crusher bars zijn ongetwijfeld een van onze best smakende eiwitrepen. Ze bevatten een unieke mix van vitamines en mineralen met een indrukwekkende 21 gram eiwit - die bijdraagt aan de groei en het behoud van spiermassa.


Met slechts 2,7g impact koolhydraten is dit de ideale eiwitreep voor het ondersteunen van dagelijkse activiteiten en trainingen zonder overtollige vetinname. Deze eiwitrepen zijn perfect voor alle trainingsdoelen of gewoon als een schuldvrije snack om die zoete hunkering te bestrijden.

Shop Nu

Beste eiwitreep voor gewichtsverlies

Eiwit Mueslireep


Op zoek naar een lekkere en handige snack, maar wil je de suikerrijke en calorierijke producten vermijden? Cereal Bar is ontworpen om je de nodige voedingstoffen te bieden om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Het zit boordevol koolhydraten en vezels.


Deze reep bevat minder dan 95 calorieën en is daarmee het perfecte snackvrije alternatief voor andere chocoladerepen. Met meer dan 4g eiwit helpt Cereal Bar spieren om te groeien en spiermassa te behouden; dit is erg belangrijk als je probeert af te vallen. 

Shop Nu

Beste koolhydraatarme eiwitreep

Light Eiwitreep


De Protein Light Bar bevat 90% minder koolhydraten dan een standaard eiwitreep. Deze super snack is ideaal als je je dagelijkse inname van koolhydraten wilt verminderen. Met 20 gram hoogwaardige eiwitten helpt de Protein Light Bar spieren om te groeien en massa te behouden terwijl de suikerinname laag blijft.


Deze eiwitreep is uiterst handig omdat het echt kan worden geconsumeerd wanneer je maar wilt, of het nu voor dagelijkse activiteiten of een training is of als je een beetje trek hebt.

Shop Nu

Beste Eiwitrijke Reep

Eiwitrijke Reep


De High Protein Bar is gemaakt om het eiwitgehalte te maximaliseren en bevat tegelijkertijd veel vezels. Hierdoor is het een handige en voedzame snack die kan worden geconsumeerd tijdens een trainingssessie of gedurende de dag voor een energieboost.


Onze High Protein Bar bevat maar liefst 30g hoogwaardige eiwitten gemaakt van een mix van langzame en snel afgevende eiwitten, die helpen bij het groeien en behouden van spiermassa. Met 24g koolhydraten is deze eiwitreep perfect voor het ondersteunen van dagelijkse activiteiten en trainingen.

Shop Nu

Beste vegan eiwitreep

Pea-Nut Square


Onze Vegan Protein Bar is een volledig natuurlijk mengsel van plantaardige eiwitten, gemaakt van de beste cacaoboter, chocoladeschilfers en geroosterde noten. Ze zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen of toegevoegde suikers, perfect voor een vegan levensstijl.

Shop Nu

Beste maaltijdvervangende reep

Maaltijdvervangende Eiwitrepen


Onze Protein Meal Replacement Bars bieden een heerlijk maaltijdalternatief om ervoor te zorgen dat mensen met een strikt caloriedieet of weinig tijd nog steeds de cruciale voedingsstoffen binnen krijgen die nodig zijn om gezond te blijven.


De Meal Replacement Bar biedt een minimum van 22 verschillende essentiële voedingsstoffen en 20g eiwit per portie. Met 26g koolhydraten biedt onze Meal Replacement Bar de energie om je dag goed te beginnen en is daarom een handig ontbijtalternatief voor ontbijtgranen en havermout.

Shop Nu

Beste kwaliteit eiwitreep

Oats & Whey Reep


Onze Oats and Whey Protein Bar is de ultieme snack voor iedereen - van hardlopers tot gymgangers tot degenen die een snack met goede voedingswaarden willen. Deze taaie flapjack-repen zijn echt de voordeligste eiwitrepen die we aanbieden, omdat ze boordevol eiwitten en koolhydraten zitten, die ook veel vezels bevatten en weinig suiker bevatten.


Deze eiwitreep is gemaakt van hoogwaardig wei-eiwitconcentraat en melkeiwit dat 22g eiwit biedt, ter ondersteuning van spiergroei en onderhoud. Onze Oats and Whey Protein Bar kan je energie leveren wanneer je maar wilt.

Shop Nu

Best smakende eiwitreep

6 Layer Bar


Deze verrukkelijke reep heeft zes lagen onweerstaanbare smaak en textuur, waaronder een laag kleverige karamel. Maar ze zijn niet alleen lekker, onze 6 Layer Bar bevat 21g eiwit en heeft weinig suiker - een ongelooflijke snack voor onderweg.


In heerlijke smaken als Chocolate Sundae, Birthday Cake, Lemon Meringue, and Cookies & Cream, heeft het ondersteunen van je fitnessdoelen nog nooit zo goed gesmaakt.

Shop Nu