TOT 60% KORTING OP BIJNA ALLES | GEEN CODE NODIG
PLUS 25% KORTING OP CLEAR WHEY ISOLATE

INFLUENCER/AFFILIATIE PARTNER

Maak deel uit van #TeamMyproteinNL

Wil je een Myprotein influencer worden?

Het Myprotein Influencer-programma is een eenvoudige manier om uw website, blog, sociale media of andere online inhoud te monitoren! We kunnen u een mogelijkheid bieden om deel uit te maken van ons toonaangevende partnerprogramma.


De voordelen kunnen oplopen tot 12% Commissie op alle verkopen die u naar de website brengt. U zult ook profiteren van exclusieve affiliate promoties, een in-house affiliate team om te reageren op verzoeken, 30 dagen cookies en reguliere commissiebetalingen!

Lees Meer

Wij ondersteunen je onderweg

Met een persoonlijke benadering zijn we altijd beschikbaar om met relevante onderwerpen over affiliatie te praten en deze te bespreken.


We kunnen toegang bieden tot onze artikelen om uw content te verbeteren zodat bezoekers worden gestimuleerd en uiteindelijk conversies genereren waarmee u kunt beginnen met verdienen.


We verwelkomen en moedigen u ook aan om pro-actief te zijn en uw eigen ideeën voor promoties voor te stellen die uitsluitend op uw sites kunnen worden uitgevoerd.

LEES MEER

Meld je nu aan!

We willen samenwerken met de beste mensen in de fitnessruimte en tegelijkertijd meer klanten kennis laten maken met ons geweldige merk - we kijken er naar uit om met u samen te werken! Zorg ervoor dat u voldoet aan de hier gevonden voorwaarden voordat u solliciteert.


Affiliatie niet voor jou? Klik hier voor een volledige lijst met manieren om met ons samen te werken.

LEES MEER