• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Spirulina

Organische Spirulina

30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van een bundel! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van een bundel! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling + 5% extra! - Kortingscode: 5MILJOEN

Bedankt om deel uit te maken van de fitste familie!!
Geniet van 30% korting op je bestelling en 5% extra bij aankoop van een bundel!

En, o ja, deze week krijg je 5x zoveel bonuspunten!

Deze aanbieding is geldig tot en met 24/08/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. De maximale korting bedraagt €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Bekijk de website voor de algemene voorwaarden.

SHOP NU
€27,49
Niet op voorraad

Productoverzicht

Spirulina is een soort alg dat in tropische en subtropische meren voorkomt en wordt gezien als ‘wholefood’ met krachtige voedingsstoffen. Spirulana wordt al langere tijd in Mexico en Noord-Afrika gebruikt, maar is pas gedurende de laatste 40 jaar steeds populairder geworden als voedingssupplement.

Spirulina is een rijke bron van proteïne, vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en antioxidanten. Vanwege deze verschillende voedingsstoffen is spirulina een krachtige booster van het immuunsysteem en kan het lichaam dus ondersteunen in de strijd tegen virusen en infecties. Dit superfood bevat grote hoeveelheden B vitaminen, ijzer, essentiële sporenmineralen, bèa-caroteen en gamma-linolzuur. Spirulina bevat ook chlorophyl wat het zuurstof dragend vermogen van het bloed verbeterd.

Als geconcentreerde bron van eiwit en de hoeveelheid aminozuren kan het de groei en het herstel na de inspanning ondersteunen. Het eiwit in spirulina heeft een hoge biologische waarde vergeleken met veel andere voedingsmiddelen.

Als voedingssupplement kan spiruline helpen de energie en het afvallen bevorderen. Spirulina heeft ook een sterkende ontgiftende werking. Ook zou spirulina helpen bij allegiën door de ontstekingsrespons van het lichaam te verhogen en de afgifte van histamine te verminderen.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Boordevol vitaminen, mineralen en enzymen
 • Hoog proteïnegehalte
 • Krachtige antioxidant

Aanbevolen gebruik

Schenk 150-250ml water, vruchtensap of andere drank in onze shaker. Voeg vervolgens anderhalve MP maatscheppen (klein) toe (5g), shaken en consumeren. 1-3 porties per dag consumeren.

Spirulina poeder moet geleidelijk aan het dieet worden toegevoegd zodat het lichaam gewend kan raken aan de ontgiftingsreactie.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (klein) bevat 3g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Dit product bestaat voor 100% uit Spirulina poeder, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

Per 5g:
Energie: 14.5cal
Energie: 60kJ
Eiwit (as-is): 2.85g
Vet: 0.3g
waarvan verzadigd: 0.1g
Koolhydraten: 1.2g
waarvan suikers: 0.1g
Voedingsvezels: 0.2g
Chlorophyl: 27.0mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Spirulina

Selecteer afbeelding

Spirulina
Back to top