• Gluten Free

    Gluten Free

Recovery XS

Alles-in-één herstel

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

Sale! | Tot 60% korting + 15% extra! - Kortingscode: EXTRA15

Tot 60% korting + 15% EXTRA! - Kortingscode: EXTRA15

We hebben een sale en om die voor jou extra speciaal te maken kan je vandaag nog 15% extra besparen

Aanbieding geldig tot en met 27/02/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

Was: €34,99 €29,74 Bespaar: €5,25

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Recovery XS is een van de meest vooruitstrevende producten momenteel beschikbaar. Recovery XS zit boordevol goede ingrediënten, en zet aan tot spiergroei, een sneller herstel en daardoor kun je sneller weer terug naar de sportschool!

Recovery XS bevat een verhouding eiwitten:koolhydraten waarvan bewezen is dat het voor een verbeterde glycogeensynthese en weefselopbouw zorgt. Deze processen samen zijn van groot belang voor het herstel. De koolhydraten in Recovery XS zijn afkomstig van Waxy Maize Starch, en de eiwitten van Impact Whey Isolate. Waxy Maize Starch bevat koolhydraten die snel door het lichaam worden opgenomen, en herstellen het spierglycogeen dus snel waardoor er minder maagklachten optreden. Whey Proteïne Isolate is een eiwit dat snel geassimileerd wordt, en bevat vrijwel geen vet of lactose, en is dus ideaal om spiermassa mee op te bouwen.

Verder zitten er ook 4.5g aminozuren en 3g Creapure® in iedere portie. Deze twee ingrediënten samen zorgen ervoor dat je spieren vol energie gepompt worden, vast als voorbereiding op de volgende workout.

Recovery XS bevat ook nog eens per portie 5.5g van het aminozuur Leucine, waarvan is bewezen dat het de eiwitsynthese bevordert en van groot belang is voor het creëren van de ideale omstandigheden voor de groei van weefsel. Door de toegevoegde vitamine C in de Recovery XS worden alle ongewenste gifstoffen en nevenproducten van de workout weggespoelt, terwijl de elektrolyten ervoor zorgen dat alle zouten worden vervangen die verloren zijn gegaan tijdens het zweten.

Blijf de competitie voor en gebruik Recovery XS om je lichaam alle ingrediënten voor een snel herstel te geven.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Optimale verhouding eiwitten: koolhydraten
  • Bevat verschillende elektrolyten om zouten te vervangen
  • Kan de hersteltijd na een intensieve training verminderen

Aanbevolen gebruik

Schenk 400-500ml water of milk in onze shaker (hoe minder vloeistof hoe dikker de shake). Voeg vervolgens 2 volle grote MP maatscheppen (90g) toe. Direct na de workout consumeren.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (large) bevat 40g.

Ingrediënten

Waxy Maize Starch, Whey Proteïne Isolaat*, Cacaopoeder (alleen bij de smaak chocolate), L-Leucine, Glutamine, Creapure® (Creatinemonohydraat), Aroma's (bij alle versies behalve naturel), Kleurstoffen (Bietenrood [alleen bij de smaak strawberry]), Vitamine C (Ascorbinezuur), Electrolyten Blend (Natriumchloride, Kaliumsulfaat, Di Calciumfosfaat and Magnesiumoxide), Zoetstof (Sucralose® [bij alle versies behalve naturel]), Emulgator (Sojalecithine). *Van Melk.

Voedingsinformatie

Per 90g:
Energie: 275.9Kcal
Eiwit (as-is): 24.3g
CKoolhydraten: 50.2g
Vet: 0.3g

Per 90g:
Leucine: 5.5g
Glutamine: 4.5g
Creapure®: 3g
Vitamine C: 550mg
Elektrolyten: 360mg

Voedingswaarden kunnen licht afwijken per smaak.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Recovery XS

Selecteer afbeelding

Recovery XS