Omega 3

An excellent source of EPA & DHA

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

35% korting op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

Last van een winterdipje? Het is tijd om de winter van je af te schudden en om volop voor de lente te gaan! Help jezelf met ons ruime assortiment immuniteitsboosters.

Aanbieding geldig tot en met 2/03/2017 of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

Shop Nu

Was: €3,99 €2,99 Bespaar: €1,00

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat is Omega 3?

Tientallen jaren van onderzoek is besteed aan het ontdekken van de vele gezondheidsvoordelen van Omega 3 suppletie. Omega 3 is een essentieel vetzuur afkomstig van visolie, dat rijk is aan EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Omdat mensen niet in staat zijn om Omega 3 te synthiseren, is het essentieel dat we ze via voedingsbronnen verbruiken. Ondanks dat Omega 3 kan worden afgeleid uit vis, zoals makreel en zalm, kan het moeilijk zijn om optimale hoeveelheden via de voeding alleen te consumeren, in het bijzonder met een hectische moderne levensstijl.

Wanneer wordt OMEGA 3 gebruikt in het menselijk lichaam?

Omega 3 heeft verschillende functies in het menselijk lichaam. Dit omvat de meest fundamentele fysiologische processen, zoals de productie van celwanden.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Zoals vermeld door de European Food and Safety Authority, EPA en DHA hebben een radicaal belangrijke rol in de gezondheid van het hart. Wanneer deze twee lange keten vetzuren worden samengevoegd, zal het bijdragen aan de normale functie van het hart. Daarnaast hebben we een bron van vitamine E om te helpen met je micronutriënten eisen opgenomen. Om deze voordelen te verkrijgen, is een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA aanbevolen, dat kan worden voldaan met twee doses van softgel Omega 3 (met in totaal 360 mg EPA en 240 mg DHA). Omega 3 is zeer kosteneffectief en geschikt voor on-the-go consumptie overal en altijd.

Is dit product voor mij?

Omega 3 softgels zijn geschikt voor iedereen die op zoek naar hun dieet aan te vullen met een hoogwaardige bron van omega-3 vetten om hun gezondheid te optimaliseren. Dit product is ook ideaal voor mensen die vis missen in hun dieet.

Houd er rekening mee dat de etikettering van dit product wordt geleverd in het Engels als een minimum. Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins kunnen ook aanwezig op een product per product basis.

Belangrijkste voordelen

  • Zeer kosteneffectieve
  • Draagt bij aan de normale functie van het hart
  • 180 mg EPA en 120 mg DHA per softgel

Aanbevolen gebruik

Neem 1 softgel tot 3 keer per dag bij voorkeur met voedsel. Ochtend, is 's middags en' s avonds is de aanbevolen dosering.

Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Houd in een koele droge plaats buiten direct zonlicht. Niet geschikt voor vegetariërs. Bewaar buiten het bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten

Omega 3 Visolie (18% EPA, 12% DHA), Softgel (Gelatine, Glycerine), Purified Water, Vitamine E (DL-Alpha Tocopherol Acetate).

Zonder kunsmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gist, gluten, zetmeel of lactose. Zonder toegevoegd zout (natriumchloride) of suiker. ggo vrij.

Voedingsinformatie

Dosering per 2 softgels:
EPA (18%): 360mg
DHA (12%): 240mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Omega 3

Selecteer afbeelding

Omega 3