• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Maltodextrine - Batch Geteste Range

Batch Getest

Birthday sale | Tot 70% korting + tot 20% extra! - Kortingscode: COUNTNL

Birthday sale | Tot 70% korting + tot 20% EXTRA! - Kortingscode: COUNTNL

Vier onze verjaardag met waanzinnige kortingen tot wel 70% op al onze producten! Maar daar blijft het niet bij want met de kortingscode COUNTNL ontvang je nog tot 20% extra korting bovenop de sale prijzen! 

Aanbieding geldig tot en met 29/05/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€10,59
Niet op voorraad

Productoverzicht

Maltodextrine is batch getest binnen het kader van de World Anti-Doping Agency (WADA) en onderhoudt ISO 17025 accreditatie dat zekerheid geeft dat dit product vrij is van natuurlijk voorkomende verboden stoffen.

Wat is Maltodextrine?

Maltodextrine is een hoge kwaliteit complexe koolhydraat bron afkomstig van maïszetmeel, dat zorgt voor een goede bron van snelle energie.

Voordelen van Maltodextrine

Hoewel Maltodextrine een complexe koolhydraat is, scoort het op de Glycemic index (GI) net onder simpele koolhydraten zoals Dextrose. Koolhydraten leveren onder andere een bijdrage aan het normaal functioneren van de hersenen. Maltodextrine is 94% koolhydraat.

Voor wie is Maltodextrine geschikt?

Voor iedereen die zich bezighoudt met een lange termijn fysiek trainingsplan, is het verkrijgen van de juiste evenwichtige voeding absoluut noodzakelijk. Het lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig om te presteren en te ontwikkelen, en of deze afkomstig zijn van voedingsmiddelen of voedingssupplementen, ze zijn nodig voor vele doeleinden.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Hoge GI index
 • Goede bron van energie
 • Snelle aanvulling glycogeenvoorraden

Aanbevolen gebruik

Schenk de gewenste hoeveelheid water of vruchtensap in onze shaker. Voeg vervolgens 1 en 1/3e MP grote maatschp toe (50g), shaken en consumeren.

1 afgestreken MP plastic maatschep (groot) weegt 38g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Dit product is 100% Maltodextrine met niets toegevoegd of weggelaten.

Voedingsinformatie

Per 50g:
Energie: 190.0Cal
Koolhydraten: 47.0g
Eiwit (as-is): trace
Vet: trace

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Maltodextrine - Batch Geteste Range

Selecteer afbeelding

Maltodextrine - Batch Geteste Range