HydroFuel Elite

Next Generation Sport Drank

Ontvang €6 tot €43 korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Ontvang tot wel €40+ korting op je bestelling - code: 40CASHBACK

Spendeer €20-40 en ontvang €6 korting
Spendeer €40-60 en ontvang €12 korting
Spendeer €60-80 en ontvang €19 korting
Spendeer €80-100 en ontvang €27,50 korting
Spendeer €120+ en ontvang €43 korting

De aanbieding is geldig tot en met 25/03/2018 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelilng met een maximum korting van €75. 

SHOP NU
€7,59
Niet op voorraad

Productoverzicht

HydroFuel Elite is batch getest door het Informed Sport programma in het kader van het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA) en onderhoudt ISO 17025 accreditatie, die zekerheid geeft dat dit product is getest op van nature voorkomende verboden stoffen. < / p>

Waarom hebben we HydroFuel Elite ontworpen?

Het trainen voor een langere tijd leidt tot de uitputting van spierglycogeen en verminderde elektrolyten niveaus. Dit zal weerspiegelen in een lagere energie-niveaus, en uiteindelijk een afname van de prestaties. Belangrijke elektrolyten zoals magnesium dragen bij tot normale spierfunctie en elektrolytenbalans, en dus is het essentieel dat deze worden bijgevuld tijdens inspanning.

Hoe hebben we HydroFuel Elite ontworpen?

HydroFuel Elite werd ontworpen om zowel te hydrateren en energie te geven aan het lichaam. Twee koolhydraten werden gebruikt, om de grootste mogelijke opname van energie te waarborgen. Een viervoudige elektrolyt blend is opgenomen om de zouten verloren in het zweet te vervangen. Een reeks van verdere werkzame stoffen is toegevoegd aan deze next generation sportdrank.

Belangrijkste voordelen

Met maximaal 7 g koolhydraten per 100ml, levert HydroFuel Elite de energie die nodig is voor duurzame prestaties. Door de toevoeging van natrium, magnesium, kalium & calcium, zal HydroFuel Elite bijdragen tot normale elektrolyt balans. Daarenboven bevat HydroFuel Elite diverse vitaminen, om het immuunsysteem te ondersteunen tijdens en na de training. Een bron van vitamine B1, B2 & B5 HydroFuel Elite zal bijdragen aan:

-               Een vermindering van vermoeidheid

-               Normal-energie waardoor de stofwisseling

-               Instandhouding van normale rode bloedcellen

We hebben ook vitamine C in dit innovatieve drank, wat zal bijdragen tot:

-               Normale functie van het immuunsysteem & zenuwstelsel

-               Normale psychologische functie

-               De bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Om HydroFuel Elite, zijn 3g vertakte aminozuren toegevoegd. Vertakte aminozuren kunnen niet worden gesynthetiseerd in het menselijk lichaam, en daarom is het noodzakelijk dat ze worden geconsumeerd met dieet middelen. Een bijzonder belangrijke reeks van aminozuren, BCAA's maken 35% van het lichaam’s totale spiermassa .

Is dit product voor mij?

Elke atleet actief in intense training kan profiteren van dit verfrissende drankje. Consumeren ofwel intra of na de training.

Belangrijkste voordelen

  • Meervoudige Koolhydraten blend
  • Vitamine / Elektrolyt Blend
  • 3g BCAA

Aanbevolen gebruik

Tijdens een intensieve training, is het raadzaam om 60g carbohydate per uur te consumeren. Daarom verbruikt ongeveer 2 flessen HydroFuel per uur.

Bewaren op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Niet geschikt voor vegetariërs. Voor minste houdbaar tot: zie Nek

.

Ingrediënten

Acai Berry Smaak : Water, glucose, fructose, vertakte keten aminozuren (0,6%) (L-valine, L-Leucine, L-Isoleucine), elektrolyten (0,5%) (Sodium , kalium, magnesium, calcium), Zuurteregelaar (Citroenzuur), Kleur (Zwarte bessen sap concentraat), Smaakstof, stabilisatoren (Arabische gom, glycerolesters van houthars), conserveermiddelen (Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat), vitaminen (0,1%) (vitamine C, riboflavine, thiamine, Pantotheenzuur), Zoetstof (Sucralose).

Sinaasappel Smaak : water, glucose, fructose, vertakte aminozuren (0,6%) (L-valine, L-leucine, L-isoleucine), elektrolyten (0,5%) (natrium, kalium , magnesium, calcium), Zuurteregelaar (Citroenzuur), stabilisatoren (Arabische gom, glycerolesters van houthars), Smaakstof, Conserveringsmiddelen (Kaliumsorbaat, kaliumbenzoaat), antioxidant (ascorbinezuur), Kleur (Carotenen), vitaminen (0,01 %) (vitamine C, riboflavine, thiamine, Pantotheenzuur), Zoetstof (Sucralose).

 

Voedingsinformatie

Portie Grootte - 1 Fles

Voedingswaarde Informatie

      Per 100ml   
Energie     130 kJ / 31 kcal      
Vet     0 g      
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten     7,0 g      
waarvan suikers 7,0 g  
Proteine     0,6 g      
Zout     0,70 g   
      Per 100ml * RI 
Vitamine C     4.8 mg     6%      
thiamine     0,1 mg     9%      
riboflavine     0,1 mg     7%      
Pantotheenzuur     0,4 mg     7%      
Magnesium     12 mg     3%   

 

* Referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Voedingswaarde informatie is gebaseerd op de sinaasappelsmaak versie. Bij het kiezen van een alternatieve smaak informatie kan het variëren met maximaal 15%. "

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

HydroFuel Elite

Selecteer afbeelding

HydroFuel Elite

Sharing is caring

Vertel je vrienden over Myprotein
Back to top