• Vegetarisch

    Vegetarisch

High Pro

Meer dan 27g Eiwit

Birthday sale | Tot 70% korting + 15% extra! - Kortingscode: EXTRA15

Birthday sale | Tot 70% korting + 15% EXTRA! - Kortingscode: EXTRA15

Vier onze verjaardag met waanzinnige kortingen tot wel 70% op al onze producten! Maar daar blijft het niet bij want met de kortingscode EXTRA15 ontvang je nog 15% extra korting bovenop de sale prijzen! 

Aanbieding geldig tot en met 28/05/2017 omstreeks middernacht. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€15,29
Niet op voorraad

Productoverzicht

High Pro is een handige, lekkere, gezonde en voedzame snack met een hoog eiwitgehalte, die ontworpen is om de dagelijkse eiwitinname te verhogen.

Iedere reep van 80g bevat 27,5g premium eiwit om de spiergroei te ondersteunen en 20,4g koolhydraten voor een evenwichtige bron van energie. De hoge eiwitconcentratie ondersteunt een actieve levensstijl, en is vooral geschikt voor mensen die regelmatig sporten, aangezien het de groei van spiermassa en het herstel aanspoort.

De High Pro reep is zeer handig en dus de ideale snack voor als je onderweg bent of as tussendoortje.

High Pro is onafhankelijk gestest door HFL Sport Sciene op WADA verboden middelen getest (als onderdeel van het INFORMED-SPORT programma). Elke partij High Pro wordt eerst rigoureus getest om met de grootste zekerheid te kunnen vaststellen dat ze veilig door (top)sporters gebruikt kunnen worden. HFL is 's werelds grootste inspectie en onderzoekslaboratorium op het gebied van sportdoping, en het INFORMED-SPORTS programma wordt ondersteund door verschillende sportorganisaties, waaronder UK sport.

De fantastische ingrediënten en lekkere smaak zorgen er samen voor dat High Pro één van de beste repen op de markt is. We hebben zelfs Lactospore® pro-biotica toegevoegd om de vertering te bevorderen en de biologische waarde van de voedingsstoffen te verhogen. Elke reep van 80 g bevat bovendien maar 2.6g suiker, waardoor het voor iedereen een gezonde en voedzame keus is.

* Dit product is niet beschikbaar in Duitsland.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • 27.5g hoge kwaliteit eiwit per reep van 80g
  • Bevordert spiergroei en herstel
  • Maar 2.6g suiker per reep van 80g
  • Bevat Lactospore® pro-biotica

Aanbevolen gebruik

Gebruiken naar behoefte als eiwitrijke snack tussen de maaltijden door, als pre-workout of bij de maaltijd om de eiwitinname te verhogen.

Ingrediënten

Protein Blend (Milk Protein Isolate, Whey Protein Concentrate*), Polydextrose Syrup, Milk Chocolate Flavoured Coating (14%) (Sweeteners: Isomalt, Sucralose; Non-Hydrogenated Palm and Palm Kernel Oil, Whey Powder*, Fat Reduced Cocoa Powder, Wheat Flour, Emulsifiers: Soya Lecithin, E476; Flavouring) Fructo-Oilgosaccharide, Glycerine, Fat-Reduced Cocoa Powder, Sweeteners (Maltitol, Sucralose), Stabiliser (Acacia Gum), Flavourings, Vegetable Oil, Antioxidant (Mixed Tocopherols), Lactospore Probiotic (Bacillus Coagulans). *From Milk.

Allergenen: Dit product bevat: Melk, Gluten en Soja. Dit product kan eieren, pinda's of noten bevatten.

Voedingsinformatie

Per 80g bar:
Energie: 965.0kJ
Energie: 230.0Kcal
Eiwit (as-is): 27.5g
Koolhydraten: 20.4g
waarvan suikers: 2.5g
waarvan polyolen: 16.7g
Vet: 6.5g
waarvan verzadigd: 4.4g
Natrium: 55.0mg
Lactospore®: 96.0million
Oplosbare vezels: 13.2g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

High Pro

Selecteer afbeelding

High Pro