1+1 GRATIS OP GESELECTEERDE PRODUCTEN
20% KORTING OP BESTSELLERS | CODE: 20BEST
+5% EXTRA OP EIWITTEN

Beste Whey Protein

Onze hoogwaardige eiwitshakes passen perfect in elk dieet - zodat je kunt vinden wat het best bij jou past. Als Europa's # 1 online sportvoedingsmerk, hebben we een ongeëvenaard assortiment eiwitpoeders en deskundige kennis om je bij elke stap te begeleiden.

Best verkochte eiwitpoeder

Impact Whey Protein


Wat je fitnessdoelen ook zijn, het is belangrijk dat je de juiste hoeveelheid eiwitten binnenkrijgt, omdat dit helpt om spieren te laten groeien, maar ook te behouden. Met 21 g hoogwaardige eiwitten in elke schep met natuurlijk voorkomende BCAA's - is Impact Whey Protein het # 1 eiwitpoeder van het Verenigd Koninkrijk.


Onze best verkochte whey is als klasse A geclassificeerd door onafhankelijke tester Labdoor, de kwaliteit die je nodig hebt is daarmee gegarandeerd.

Shop Nu

Beste poeder voor spiergroei

Impact Whey Isolate


Impact Whey Isolate is een van Europa's best verkochte isolaat eiwitpoeders. Zeer verfijnd, garandeert het een eiwitgehalte van 90% dat super laag is in vet met minder dan 1 g koolhydraten in elke schep. Officieel gecertificeerd als een van de beste eiwitpoeders die er zijn door onafhankelijke tester, Labdoor, is het de ultieme keuze als je op de calorieën aan het letten bent.


Wat je trainingsdoelen ook zijn, Impact Whey Isolate-eiwit kan helpen je ambitie waar te maken door spiergroei en -onderhoud te ondersteunen.

Shop Nu

Best smakende whey

THE Whey™


THE Whey ™ is onze meest premium whey formule, met een tri-blend van drie verschillende soorten whey voor optimale resultaten. Met toegevoegde BCAA's - leucine, isoleucine en valine - deze komen van nature voor in eiwitten die helpen bij het opbouwen en repareren van nieuwe spieren. Met 25 g eiwit per portie is dit de ultieme keuze voor je fitnessdoelen.


Het is verkrijgbaar in een scala aan heerlijke smaken, zoals Strawberry Shortcake en wordt algemeen erkend als een van de lekkerste en soepelste blends die er zijn.

Shop Nu

Beste eiwit voor massa

Extreme Gainer Blend


Als je ernaar streeft spieren en massa te kweken, moet je altijd een calorieoverschot aanhouden - meer consumeren dan je kunt verbranden - anders wordt het een moeilijke strijd.


Onze ultieme formule bevat 35 g eiwitten en maar liefst 62 g koolhydraten, resulterend in een enorme 502 calorieën per portie, waarmee je een beestachtige bulk-vriend hebt.

Shop Nu

Beste dieet eiwit poeder

Impact Diet Whey


Dit supplement bevat 35 g eiwit in elke portie, wat helpt bij het opbouwen van belangrijke spiermassa, omdat eiwit bijdraagt aan de groei en het behoud van spieren.


Met 50 mg Choline is Impact Diet Whey de ideale eiwitshake om je gewichtsbeheersingsdoel te ondersteunen, omdat wetenschappelijk is bewezen dat Choline bijdraagt aan een normaal vetmetabolisme. Het komt in een scala aan heerlijke smaken, waaronder chocolademunt.

Shop Nu

Beste premium whey

The Whey+


Onze meest geavanceerde whey formule komt met 26 g premium eiwit, geavanceerde GroPlex ™ om spiergroei te ondersteunen, en wordt afgemaakt met time-release PhaseTech ™ -pareltjes vol BCAA's - leucine, isoleucine en valine - deze komen van nature voor in eiwitten die helpen bij het groeien en behouden van spieren.


Dit betekent dat je spieren lang nadat je de sportschool hebt verlaten een langdurige toevoer van ingrediënten krijgen, waardoor je zo klaar bent voor de volgende zware trainingssessie. Wat je fitnessdoelen ook zijn, THE Whey + helpt je ambitie aan te wakkeren en alles uit elke training te halen.

Shop Nu