IMPACT WEEK SALE
TOT 60% KORTING PLUS EXTRA 10% KORTING | CODE: IMPACTNL

Beste Gainers

Of het nu gaat om het vergroten van kracht en grootte, of de struggle om aan te komen, het belangrijkste hierin is het creëren van een calorie-overschot - meer calorieën opnemen dan je verbrandt.

Beste weight gain formule

Extreme Gainer Blend


Met een enorme hoeveelheid van 35 g eiwitten naast een indrukwekkende 62 g koolhydraten is onze Extreme Gainer Blend de ultieme bulk-up formule. 


We hebben ervoor gezorgd dat er een vitamine- en mineraal blend in zit, zodat je gemakkelijker die belangrijke aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kunt behalen - zodat je dag in dag uit fit blijft. Bouw massa op met onze beestachtige bulk-vriend, met 502 calorieën in elke portie.

Shop nu

Beste snack gainer

Natuurlijke Peanut Butter


Onze biologische pindakaas is een heerlijke snack die vol zit met eiwitten en magnesium - die helpen vermoeidheid te verminderen, zodat je elke sessie scherp en fit bent. 


Eiwit helpt om spieren op te bouwen, wat van groot belang is, ongeacht je doelen. Het is dan ook niet meer dan logisch om het op een heerlijke manier in je dieet te krijgen.

Shop nu

Beste spijsverteringssupplement

DigestiMax™


Met uitgebreid onderzochte en speciaal gekozen ingrediënten zoals pancreatine en bromelaïne zijn onze DigestiMax ™ -tabletten de ideale optie voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning bij een gezonde levensstijl.


Een normaal spijsverteringssysteem helpt je lichaam de voedingsstoffen op te nemen die het uit je dieet nodig heeft - wat super belangrijk is, ongeacht wat je fitnessdoelen zijn.

Shop Nu

Beste alles-in-een supplement

All-In-One Perform Blend


De ultieme alles-in-één mix om je ambitie te voeden. Onze formule bevat 22 g koolhydraten en 30 g eiwit en helpt je bij het bereiken van je dagelijkse inname. Koolhydraten helpen je spieren te herstellen na het sporten en eiwitten helpen bij het groeien en behouden van belangrijke spiermassa. 


Bovendien hebben we het populaire ingrediënt HMB toegevoegd, een metaboliet van leucine. Leucine is een BCAA die van nature in eiwitten voorkomt, wat helpt bij het opbouwen en repareren van nieuwe spieren -van groot belang, wat je doelen ook zijn.

Shop nu

Beste vegan gainer

Vegan Weight Gainer


Een plantaardig dieet aan het volgen, maar wil je meer spieren en grootte? Onze vegan gainer blend levert een krachtige 29 g plantaardige eiwitten samen met 39 g koolhydraten. Eiwit draagt bij aan de groei van spiermassa en koolhydraten helpen je spieren te herstellen na het sporten, zodat je weer klaar bent om te gaan. 


Om je te helpen die allerbelangrijkste extra calorieën te krijgen, die essentieel zijn voor het opbouwen van massa, hebben we een mix van organische meel toegevoegd - inclusief amarant, boekweit en freekah - die het koolhydraatgehalte verhogen en je ambitie ondersteunen.

Shop Nu