SALE | TOT 70% KORTING +10% EXTRA MET CODE: SALEBE
FLASH DEAL | 2 VOOR 1 OP CREATINE MONOHYDRAAT POEDER
0 0 : 0 0 : DAG 0 0 : UUR 0 0 : MINUTEN 0 0 SECONDEN

Welkom in The Locker Room.
Het huis van verhalen na de training.

Onze mentale gezondheid is net zo belangrijk als onze fysieke gezondheid. Maar wij weten dat sommige struggles moeilijk te zien zijn.
The Locker Room gaat over het samenbrengen van onze community, het delen van verhalen, samen lachen en zeggen wat er op je hart ligt.
Wij zijn hier om jouw gezondheid en fitness journey te ondersteunen op elk moment, omdat we samen sterker zijn.

WIJ MAKEN EEN DONATIE VAN €2.75 PER SHAKER NAAR EUFAMI

Elke keer dat jij jouw lichaam bijtankt, vergeet niet jouw gedachten even bij te tanken.

Wij hebben gewerkt aan een collectie van shakers voor de World Mental Health Dag (10 oktober), dat is gemaakt met die dag in het achterhoofd — elke shaker representeert positivisme, kalmte, kracht of revitalisering. Een probleem dat wordt gedeeld is een probleem dat wordt gehalveerd. Dus wij doneren €2.75 aan EUFAMI van elke shaker die verkocht wordt, zodat wij hen in staat stellen mensen te kunnen ondersteunen die geraakt zijn door mentale gezondheidsproblemen.

Wij zijn sterker samen
SHOP & DONEER NU

Stronger Together Shakers

MIND Partnership

EUFAMI (MIND) (charity registration number 451.967.342) werkt met grote Europese organisaties zoals de EU en de WHO, zodat we to help improve the quality of life for families and persons affected by mental illness. EUFAMI is een stichting met leden in Oostenrijk, Belgie, Bulgarije, Tsjechie, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israel, Litouwen, Malta, Nederland, Portugal, Rusland, Slovenie, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrjk.Wij zijn er trots op dat wij jouw fitness journey kunnen ondersteunen op elk moment. Maar wij willen meer dan jouw fysieke proces ondersteunen, dat is waarom wij samenwerken met MIND, zodat wij jouw mentale gezondheid ook kunnen ondersteunen.
Hier is een beetje meer informatie over MIND en over het werk wat ze doen.

MIND ondersteunt direct de mensen die geraakt zijn door mentale gezondheidsproblemen, maar helpt ook de vrienden en families en de mensen in de werkomgeving.
In heel Nederland brengt MIND experts samen om mensen te onderwijzen over mentale gezondheid en geven advies, informatie en ondersteuning. De informatie kan gevonden worden via digitale guides.

Voor meer informatie, bezoek hun website: https://wijzijnmind.nl/

De Mental Health Hub

Bekijk onze blog voor meer adviezen over hoe jij jouw mentale gesteldheid kan verzorgen