• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisch

  Vegetarisch

 • Veganistisch

  Veganistisch

Sucralose

Zoetstof

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Het weekend is eindelijk hier! 25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: FITNESSNL

Gebruik deze aanbieding om je doelen nog wat extra kracht bij te zetten! Kies je gewoonlijke favorieten en bestverkochte producten als Impact Whey Protein of probeer wat nieuwe producten uit zoals het Active women assortiment of onze nieuwste desserts

Het aanbod is geldig tot en met 04/12/2016 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum €75 euro korting en slechts 1 kortingscode per bestelling mogelijk. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€18,99

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

BBE extended to Feb 2014, Klik hier voor het nieuwste certificaat

Waarschuwing: Dagelijks niet meer dan 800mg/kg lichaamsgewicht innemen. Niet geschikt voor kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Sucralose is de meest populaire zoetstof binnen de sportsupplementenindustrie. Als zoetstof kan het aan veel supplementen worden toegevoegd om deze zoeter te maken.

Sucralose is ongeveer 600 keer zo zoet als sucrose, twee keer zo zoet als saccharine en drie keer zo zoet als aspartaam. Sucralose is een kunstmatige zoetstof die geen caloriën bevat, en het wordt niet volledig door het lichaam geabsorbeerd. Daardoor is het een ideale vervanging voor sucrose.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

 • Verhoogt de zoetheid
 • Geen caloriën
 • 600 keer zoeter dan suiker

Aanbevolen gebruik

Aanbevolen dosering: Ongeveer 1/5de van een MP mini maatschep (bijgeleverd). Dosering aanpassen naar smaak. Dagelijks niet meer dan 800mg/kg lichaamsgewicht innemen.

Ingrediënten

100% Sucralose (E955)

Voedingsinformatie

100% Sucralose (E955)

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Sucralose

Selecteer afbeelding

Sucralose